Hotel - kat.č. 1240
 
Janov nad Nisou
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: HORSKÝ HOTEL je umístěn v krásném prostředí Jizerských hor v nadmořské výšce 700 m nad horským střediskem Janov nad Nisou v části zvané Malý Semerink.
Ubytování: 2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, balkónem, s možností vypůjčení dětské postýlky. Nabízíme také ubytování ve vytápěných chatkách, které mají sociální zařízení v budově hotelu.
Stravování: Je zajištěno po celý den v restauraci s obsluhou. Snídaně je kontinentální. Při polopenzi a plné penzi nabízíme výběr ze 3 jídel. V jídelním lístku můžete najít jídla české i světové kuchyně, včetně široké nabídky alkoholických a nealkoholických nápojů. Zajišťujeme také společenské akce, svatební hostiny, promoce a jiné oslavy. Při školních akcích je zajištěno stravování 5x denně s pitným režimem.
Sport: V létě nabízí příroda mnoho možností pro pěší turistiku a cykloturistiku, pro kterou jsou zde velice dobré podmínky. Koupání je možné v Bedřichově vzdáleném 2 km nebo na přehradě v Jablonci nad Nisou vzdálené 6 km. V Liberci můžete navštívit plavecký bazén a středisko BABYLON, známé ZOO s bílými tygry, botanickou zahradu nebo podniknout cestu na Ještěd (1012 m), kde se nabízí pěkný pohled na Jizerské hory a Krkonoše. Dále můžete navštívit Český ráj nebo hrady a zámky Kost, Frýdštejn, Valdštejn, Hrubý Rohozec, Hrubá skála, Trosky, Sychrov a jiná místa. Zpět
Služby: V hotelu je možno najít půjčovnu sportovního náčiní, fitnesscentrum, saunu, kulečník, hrací automaty, počítačové hry, společenský sál s televizí a satelitem a oddělenou školící místnost.
Školící místnost se nachází mimo místnosti na stravování v klidném prostředí a je dle požadavků zařízena televizí, videem, tabulí, projekčním plátnem a flipchartem. Cena je dohodnuta individuelně. Školící místnost se nachází mimo restauraci v klidném prostředí /včetně baru a WC/. Vybavení a podmínky jsou dohodnuty dle přání zákazníka.

Rezervace