Hotel - kat.č. 1292
 
Janov nad Nisou - Bedřichov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: V roce 2004 kompletně rekonstrovaný hotel nacházející se v srdci Jizerských hor, v těsné blízkosti horského střediska Bedřichov. Svou perfektní dopravní dostupností, širokou škálou služeb, krásnou přírodou a bohatými možnostmi v okolí je Hotel Murano ideální jak pro klidnou rodinnou dovolenou tak i pro firemní a sportovní akce
Ubytování: 2 kategorie ubytování v kompletně zrekonstruovaných pokojích: Economy: jednoduše zařízené 3-5 lůžkové pokoje s palandami, možnost přistýlky. Vlastní sociální zařízení a balkon s krásným výhledem do přírody Comfort: 2 a 3 lůžkové pokoje s možností přistýlky. Vlastní sociální zařízení, balkon, TV-SAT. Některé pokoje mají minibar.
Stravování: Snídaně formou švédských stolů (v ceně). Obědy i večeře výběrem z jídelního lístku.
Sport: Nádherné prostředí pro cykloturistiku, turistiku. Po dohodě s chatou je možné zajistit tenisové kurty a jízdy na koních či výuku. V areálu hotelu je možné hrát fotbal, minikošíkovou, volejbal a jiné míčové hry. Koupání : přehrada v Janově nad Nisou - cca 7 km, Bedřichově a ve Vratislavicích. Aquapark V Liberci Babylon 8 min autem a v Jablonci nad Nisou.
Zábava: Hotel má 2 bary, restauraci, velký sál s multifunkčním uspořádáním, velkou hernu se zábavnímy automaty, saunu, solárium, stolní tenis, kulečník, pořádání hudebních večírků, možnost večerního promítání filmů. V zimě je možno se napojit na známou Jizerskou magistrálu přímo od hotelu. 8 lyžařských vleků v Bedřichově (vzdálené cca 1,5km), v blízkosti je lyžařský areál Severák a Špičák. Značená cyklostezka vede přímo pod hotelem. Areál křižují dvě turistické značky které, v návaznosti na ostaní, umožňují prozkoumat všechny krásy Jizerských hor. Město Liberec se ZOO, batanickou zahradou či aquaparkem Babylon je vzdáleno pouhých 10 km.
Služby: Restaurace,2 bary, velká herna, fitness, sauna, solárium, výtah. Možnost přepravy k vlekům. Pro firmy: Pro svou polohu uprostřed přírody a zároveň blízko velkých měst, dispozicí, úrovení služeb a individuálním přístupem ke klientům se hotel stává oblíbeným cílem firemních akcí. Mezi naše klienty už patří společnosti TESCO Stores nebo KPMG. Firmám a skupinám připravíme kompletní servis. Pro setkání nabízíme velký multifunkční sál s kapacitou až 150 míst, který je vybaven kompletní audiovizuální technikou. Ve spolupráci s našimi partnery zajistíme vše od půjčení lyží až po výlety s průvodcem a outdoorové programy.
Doprava a parkování: vlastní: velké parkoviště i pro autobusy, v zimě nutné řetězy. Jablonec nad Nisou-Bedřichov-Janov nad Nisou- Hraničná -Hašlerova chata. Bus - z Jablonce nad Nisou, zastávka Hraničná, dále 3 km pěšky do kopce.

Rezervace