Hotel - kat.č. 1300
 
Benecko
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Rodinný hotel v horském středisku Benecko, v centrální části Krkonoš. Hotel se nachází na úbočí hory Žalý v nadmořské výšce 880 m.n.m.. Z hotelu je krásný výhled na podhůří Krkonoš a Jizerské hory.
Ubytování: 2 a 3 lůžkové pokoje s možností přistýlky vhodné pro dítě, se sprchou a WC, telefon s přímou provolbou. BTV/SAT. Z restaurace a z pokojů je překrásný výhled na podhůří Krkonoš a do Českého ráje. K dispozici 37 pokojů.
Stravování: Polopenze - snídaně bufetovým způsobem, večeře výběrem ze dvou menu o 4 chodech včetně 1 nápoje na osobu. Další možností stravování je v restauraci ala carte.
Sport: Koupání : místní koupaliště, vzdálené cca 2 km, rybník ve Vrchlabí s písečnou pláží - 6 km. Turistika, cykloturistika - zastávka krkonošského cyklobusu, vyjížďky na koních, golfové hřiště se 6 jamkami a výukou pro začátečníky.
Zábava: Na Benecku je bowling, herna, discoteka.
Služby: K dispozici hostům je restaurace, salonek s televizorem, šipky, sauna, tělocvična, stolní tenis. Kurt s umělým povrachem pro tenis, volejbal, nohejbal, dětské hřiště s prolézačkami, ohniště.
Doprava a parkování: Příjezd : vlak - st. Vrchlabí, dále pouze taxi. Bus : přímá linka Praha - Benecko. Autem : parkování u hotelu ZDARMA.

Rezervace