Hotel - kat.č. 1307
 
Šumperk
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Zámek byl přestavěn bratry Kleiny roku 1834 ve zděné sídlo do dnešní neorenesanční podoby byl přebudován roku 1892 Fridrichem Kleinem.V letech 1990-1992 proběhla modernizace budovy se zřetelem na zachování historického rázu budovy a interiéru. Zámek je čarovným místem Jeseníků. Velmi oblíbené jsou balneologické procedury v blízkých lázních Velké Losiny.
Ubytování: Pokoje jsou zařízeny stylově a jsou opravdovým skvostem interieru který je chloubou našich architektů.Vybavení je v evropském standartu koupelny se samostatným WC,TV-satelit.V hotelu je i možnost apartmánů.
Stravování: V restauracích,vinárnách a i v Kolibě.V hotelu jsou též salonky pro uspořádání rodinných oslav,svateb,seminářů a jiných sešlostí pro 10 až 60 osob.Dále je zde k dispozici sál vhodný pro kongresy,plesy a jiné akce většího rozsahu (200-250)osob.
Sport: ,V arealu jsou hřiště na kopanou,volejbal,teniso- vé kurty,vyjíždky na koních,houbaření,ale i opalování na krásné pláži u rybníka. Přímo v arealu Zámku je povoleno rybaření.
Zábava: V létě i v zimě si pochutnáte na gurmanských specialitách v Kolibě u otevřeného krbu,je také možnost grilování,posezení u táboráku.Ve Vinárně si vychutnáte vínečko v té správné atmosféře.Odpolední posezení u kávy na terase Zámku se západem slunce je balzám na unavenou duši.
Služby: K dispozici je fitnes,stolní tenis, biliár. Půjčovna horských kol, ruské kuželky a stolní hry.
Doprava a parkování: Parkování v arealu bez poplatku.

Rezervace