Hotel - kat.č. 1512
 
Lány
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Hotel vznikl kompletní citlivou rekonstrukcí starého statku, která byla dokončena v roce 1998. V letních měsících je v provozu krytá terasa s kapacitou 40 míst na požádání s grilem a přípravou jídel přímo před hostem. Pro pořádání větších akcí pod otevřeným nebem se přímo nabízí atrium hotelu.
Ubytování: Ubytování nabízí ve 2 apartmá, 2 třílůžkových, 10 dvoulůžkových a 1 jednolůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny soc. zařízením, sprchovým koutem, telefonem a TV + SAT.
Stravování: Restaurace v anglickém stylu nabízí příjemné posezení pro 30 hostů, přilehlý salonek s krbem je rovněž pro 30 hostů. Hotel disponuje technickým vybavením pro pořádání školení, seminářů, společenských a kulturních akcí. V letních měsících je v provozu krytá terasa s kapacitou 40 míst na požádání s grilem a přípravou jídel přímo před hostem. Pro pořádání větších akcí pod otevřeným nebem se přímo nabízí atrium hotelu.
Sport: Pro hosty hotelu zajistíme možnost sportovního vyžití na antukových tenisových dvorcích v krásném lesním prostředí, jízdu na koni, pro náročné je možné zajistit odstřel zvěře v nedaleké oboře.
Zábava: Obec Lány leží na okraji křivoklátských lesů, které jsou ideálním místem pro pěší nebo cyklistické výlety. V blízkosti hotelu je zámek s rozsáhlým lesoparkem - letní sídlo prezidenta republiky. Na místním hřbitově jsou uloženy ostatky prezidenta T.G. Masaryka.
Služby: Cena : apartmá: 1870,- Kč třílůžkový pokoj: 1600,- Kč dvoulůžkový pokoj: 1250,- Kč, jednolůžkový pokoj: 800,- Kč.
Doprava a parkování: Muzeum sportovních vozů: můžete si zblízka prohlédnout několik desítek provozuschopných, unikátních závodních a sportovních vozů a dozvědět se více o historii i současnosti automobilového sportu. Chcete-li si vyzkoušet řízení závodního vozu, můžete využít naše trenažéry.Muzeum má bezbariérový přístup.

Rezervace