Hotel - kat.č. 1713
 
Dřenice - Cheb
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Rekreační středisko je umístěno na břehu Jesenické přehrady ( rozloha cca 700 ha ) u Chebu. Kapacita hotelu je 66 míst
Ubytování: Podkrovní pokoje s WC + sprcha, přízemní pokoje s umývadlem, teplou a studenou vodou na pokoji, soc. zařízení na podlaží, sprchy v 1. patře. Kapacita bungalovů : 80 lůžek v 9 bungalovech, dvě podlaží v každém bungalovu, s kuchyňkou, lednicí, WC, teplou vodou.
Stravování: V místní restauraci pro 80 osob. Hotel je možno využít pro školení, svatby, rodinné oslavy. Po celý den nabízíme dle objednávky studenou i teplou kuchyni i skupinové stravování.
Sport: Ideální pro vodní sporty všeho druhu v období květen - září. Rybolov po celou dobu sezony. V místě jsou pořádány vyhlídkové lety po okolí Chebu, který mimo jiné oplývá historickými památkami. K dispozici je asfaltové hřiště na volejbal, tenis, nohejbal, stretball, pískové hřiště na volejbal, betonové stoly na stolní tenis. Možnost koupání v bazénu v Chebu, aquaparky Tischenreuth, Weiden, Mitterteich.
Zábava: Možnost krátkých výletů autem do významných lázeňských míst - Františkovy Lázně, Karlovy Vary, Mariánské Lázně, návštěva historických míst - hrad Seeberg, Cheb, Vildštejn - Skalná, zámek Kynžvart, přírodní rezervace - Kladská, SOOS, zajímavá místa - střed Evropy, sopky Komorní Železná Hůrka, hrázděné statky Doubrava, rozhledny na Chebskou pánev - Krásno, Schonberg, Zelená hora, motýlí farma - Žirovice, hrnčířská dílna Eugena Wermera - Vonšov. Na středisku jsou pořádány pravidelné přehlídky skupin country, jazz, latinské rytmy, disco.
Služby: Vinárna, herna, tenisové kurty, půjčovna loděk, kioskový prodej.

Rezervace