Pension - kat.č. 1826
 
Šumburk nad Desnou
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Popis: Penzion se nachází v krásném prostředí Jizerských hor s výhledem na Tanvald. Chata stojí na vrcholu kopce, v místě střetu dvou turistických stezek, poblíž běžeckých tratí a lyžařského střediska Špičák s pěti sjezdovkami. Centrum Tanvaldu je vzdáleno autem 3 km, pěšky 1 km zkratkou.
Ubytování: Ubytování v útulných 2-4 lůžkových pokojích obkládaných dřevem, celková kapacita je 30 lůžek. Vhodné pro skupiny nebo jednotlivce, prostor pro školení, oslavy, školy v přírodě, soustředění, lyžařské výcviky. Platby kartami Visa, Eurocard Master Card, Maestro, Amex, případně kupóny Ticket Restaurant nebo Gastrotour.
Stravování: V objektu je malá restaurace s teplou i studenou kuchyní, bohatě zásobeným bar a větraný, vytápěný sklípek, použitelný jako salónek pro uzavřenou společnost, případně jako učebna. Restaurace nabízí široký sortiment horkých i studených nápojů pro děti i dospělé.
Sport: Okolí nabízí nepřeberné možnosti sportovního i společenského využití po celý rok. Pěší turistika, cykloturistika, relaxace v příordě, koupání v horských jezírkách, Jablonecké přehradě, krytém bazénu v Jablonci nebo v libereckém Aquaparku.
Zábava: Stolní tenis, lesní fotbalové hřiště, ohniště, satelitní TV
Služby: Příjemné posezení u grilu nebo ohniště.
Doprava a parkování: Autem, autobusem nebo vlakem do Tanvaldu, hosty z Tanvaldu přivezeme vlastním mikrobusem. Vlastní parkoviště, možnost parkování v uzavřeném objektu

Rezervace