Hotel - kat.č. 1828
 
Harrachov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Testovací hotel.
Hotel slouží na testování nového ON-LINE režimu. Zobrazené ouží pouze pro interní potřebu NEKO s.r.o. a DASIStour s.r.o.
Vybírejte si prosím z další nabídky hotelů. Děkujeme za pochopení.
Ubytování: žádné pokoje
Stravování: dobré
Sport: Co vše prožijete záleží už jen na Vás. Rozhodně byste neměli jen trávit čas na sjezdovkých ale využít mnohotvárnost dalších aktivit: ledové hry jako je curling, bruslení, lezení po ledové skále, jízda na koni, na snowbike, výlety na sněžnicích, a pro náruživé milovníky freeride - heliski. Každý večer zakončete stylově v některé z restaurací ochutnávkou švýcarských specialit (racklette, fondue, rösti aj.). Naleznete zde nový způsob trávení zimní dovolené. Jet do Švýcarska není volba na základě výběru, ale životní styl. Neomezené lyžařské terény, volné sjezdovky a velkokapacitní lanovky, impozantní horské velikány, pohádková krajina, romantická městečka a vesničky, všudepřítomné vláčky, ubytování s vysokým standardem, to vše je Vám přístupné poznat. Švýcarské Alpy jsou jedinečné a neopakovatelné. To je jen několik málo důvodů, proč tuto nádhernou zemi navštívit.
Zábava: Graubünden - největší švýcarský kanton je přímo u rakouských hranic a tím i nejblíže České republice. Naleznete zde tradiční střediska zvučných jmen (St.Moritz, Davos), velkolepě rozsáhlé areály (Sillvreta Arena - Samnaun, Flims Laax Falera), kvalitní pohodové areály (Scuol, Arosa) a mnohé další. Cesta trvá cca. 8 hodin: z Mnichova jedete po dálnici A95 na Garmisch Partenkirchen - Imst - dále buď po dálnici A12 nebo 20 km po okresní silnici (bez nálepky) do Landecku - po silnici č.315 do Pfunds (zde je odbočka na Samnaun 10 km). Přes hranice pokračujete 30 km do Scuol. A pokud jedete do St.Moritz máte před sebou už jen 70 km po silnici č.27. Do St Moritz může jet i druhou cestou: z Mnichova po dálnici A96 přes Memmingen do Bregenz. Kousek jedete po rakouské dálnici A14, pak přejedete na švýcarskou dálnici A13, přes Chur až do Thusis. Zde se naložíte s autem na vlak a ten vás doveze do Samedanu, kousek od St.Moritz.
Služby: Wallis - nejznámější švýcarský kanton se 47 čtyřtisícovkami a četnými ledovci. Najdete zde to nejlepší co zima přináší. Dosáhnete maxima v exklusivních střediscích (Verbier, Zermatt, Saas Fee), využijete kombinace s termálnimi lázněmi (Leukerbad) či si nerušeně vychutnáte lyžování ve vysokopoložených střediscích (Grächen, Crans Montana a dalších). Hovoří se zde německy a francouzsky. Neodolejte možnosti zde ochutnat světoznámé kvalitní walliské víno pěstované v okolí Sionu. Cesta trvá cca. 11 hodin: vyrazíte přes Plzeň do Norimberku a dále po dálnici A6 přes Heilbronn na Heidelberg, zde odbočíte na dálnici A5 a pokračujete přes Karlsruhe, Freiburg na hranice. Již s dálniční nálepkou pokračujete přes Basel nejprve po dálnici A2 na A1 do Bernu. Do Verbier odbočíte na A12 a jedete až k Lausannskemu jezeru. Dálnicí A9 dojedete do Martigny, kde odbočíte a za 25 km dojedete do Verbier. Cesta do Leukerbadu a Grächenu vede z Bernu po dálnici A6 do Wimmis. Zde odbočíte na silnici vedoucí do Kandersteg, zde se naložíte s autem na vlak a ten vás doveze do Goppenstein (cca 25CHF) . Sjedete do údolí k Turtmennu. Do Leukerbed odbočíte na Sion a v Susteinu začnete stoupat k Leukerbadu. Na Grächen jedete z Turtmennu na Visp, projedete tunelem a pokračujete směrem na Zermatt. Ve městě St.Niklaus odbočíte a vyšplháte do Grächenu.
Doprava a parkování: Naším zájmem je Vám přiblížit jednotlivá lyžařská střediska a seznámit vás s aktuálními informacemi pro toto sezónu a poskytnout radu kde lyžovat, kde se ubytovat a vytvořit nejvýhodnější nabídku podle vašeho přání a našich zkušeností.

ONLINE termíny ubytování