Pension - kat.č. 1845
 
Český Krumlov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Nový luxusní penzion se nachází v tiché čtvrti s rodinnými domky v Českém Krumlově. Vlastníme certifikát stvrzující, že služby penzionu, podle evropských kategorií mu dávají právo na označení třemi hvězdičkami. Historické centrum je vzdáleno zhruba 10 minut chůze. Leží na úpatí Křížové hory z níž je jeden z nejkrásnějších pohledů na město. Setkáte se u nás se slovanskou pohostinností, komfortem, s domácím pohodlím a se snahou uspokojit všechna přání našich hostí. Přesvědčíte se, že jsme schopni nabídnou zároveň s evropskou kvalitou i nevysokou cenu.
Ubytování: Nabízíme Vám 9 pohodlných dvoulůžkových pokojů vkusně zařízených stylovým nábytkem, tři pokoje mají možnost přistýlky. Všechna lůžka (samostatná jsou o velikosti 90x200 cm, manželské postele 180x200 cm) mají zdravotní matrace. Každý pokoj má sociální zařízení, telefon, fen, radiopřijímač, trezor, barevnou televizi s programy evropských televizí. Osm pokojů má vlastní balkon nebo terasu, jeden pokoj francouzské okno.
Stravování: Bohatá snídaně je zahrnuta v ceně pobytu. Možná je i individuální objednávka polopenze.
Služby: K dispozici minibar. Zajistíme půjčení kol, rybářského náčiní, raftů. Též můžeme zajistit vyjíždky na koních a výlety balónem.
Doprava a parkování: Možnost parkování zdarma na parkovišti před penzionem.

Rezervace