Pension - kat.č. 1972
 
Smržovka
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Nový rodinný penzion vhodný pro individuální rekreaci a rodiny s dětmi. Smržovka je podhorské město Jizerských hor ležící v Euroregionu Nisa na rozhraní Jizerských, Lužických hora Krkonoš. Horské turistické cesty procházejí řadou přírodních rezervací. Jsou ideální na pěší turistiku, cykloturistiku v zimě na lyžování. V blízkosti jsou hranice do Polska a Německa - pas s sebou!
Ubytování: Celkem 15 lůžek ve 2 - 4 lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím- WC, sprcha, rádio, lednice, umyvadlo.
Stravování: Přímo v penzionu. Otevírací doba v restauraci je pro ubytované neomezena. Stravování formou snídaní, polopenzí po dohodě s hosty na základě jejich přání.
Sport: Vybavenost místa - hřiště, krytý bazén, koupaliště, sauna, fitness centrum, tenisové kurty, squash, minigolf, kuželky, kulečník, masáže, půjčovna kol, dětské hřiště, cyklistické trasy, jízda na koni, rybolov.
Zábava: Zahrada nabízí volný pobyt dětí, příjemné posezení u krbu apod. Smržovka a blízký Jablonec, Liberec nabízí řadu sportovních, kulturních, společenských, historických akcí, kde si každý vybere dle svého zájmu.
Služby: polopenze lze dohodnout na penzionu osobně.
Doprava a parkování: Penzion se nachází cca 100 m od náměstí Smržovka, 50 m od hlavní silnice Jablonec-Tanvald, Harrachov. V obou směrech je přehledně umístěn poutač s upřesněním směru na odbočení. Vlakem je nutno vystoupit na nádraží Smržovka (pozor je střední a dolní Smržovka!) na trati Liberec, Jablonec n. N. Tanvald. Přímo z nádraží je přes náměstí již penzion vidět (100m).

Rezervace