Hotel - kat.č. 1985
 
Liberec 3
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Hotel**** BABYLON disponuje kapacitou přes 400 pokojů s více než 1000 lůžky a kongresovými prostory pro 2000 osob. Jedná se o největší mimopražský hotel v ČR. Hotel je součástí komplexu CENTRUM BABYLON a nachází se v centru města při sjezdu z dálnice spojující Liberec s Prahou.
Hotel je rozdělen na tři části:
Hotel Family – klidné ubytování vhodné pro rodiny
Hotel Wellness – přímý vstup do Wellness centra Babylon
Hotel Business – luxusní ubytování, klidné prostředí
Ubytování: Všechny hotelové pokoje jsou moderně vybaveny. Převážná část pokojů je jednolůžkových a dvoulůžkových, pro rodiny jsou k dispozici rodinné pokoje mající ložnici pro rodiče a zvlášť pro děti. Náročnější zákazníci se mohou ubytovat v apartmánech a ti, kteří chtějí prožít sladké chvíle, mají připraveny tzv. suite pokoje rozšířené o perličkovou koupel v obývacím pokoji. Pokoje nové části hotelu jsou situovány do dvou stylových átrií, která skýtají prostor pro klidnou relaxaci. V jednom z nich naleznete obří terárium s hady, leguány, želvami a veverkami, druhé átrium je pak plné živé zeleně s altánky, jezírkem a relaxační hudbou ve stylu tropické zahrady.
Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, barevným TV přijímačem se satelitními programy, minibarem, bezpečnostním trezorem a možností připojení na internet.
Stravování: V ceně je bohatá snídaně formou bufetu se švédskými stoly. Hosté mají možnost si přikoupit polopenzi nebo plnou penzi v hotelové restauraci, případně využít další gastronomické služby CENTRA BABYLON.
Sport: Turistika, cyklistika, využití aquaparku a areálu u hotelu. V blízkosti je řada golfových hřišť.
Zábava: AQUAPARK
Přijďte se pobavit do největšího krytého tématického vodního ráje v České republice s celoročním provozem ve stylu antických lázní. Okouzlí Vás rozsáhlý Aquapark se skluzavkami, tobogány různé délky a náročnosti (Dráček, Anakonda, temná Galaxie), divokou řekou, Tarzanovou stezkou, adrenalinovým trychtýřem a dalšími atrakcemi. Teplota vody v bazénech je celoročně 30°C, což umožňuje ideální relaxaci.
VSTUP PRO HOTELOVÉ HOSTY V CENĚ UBYTOVÁNÍ!
LUNAPARK
Navštivte náš zábavní areál ve stylu staročeské pouti s atrakcemi pro děti i dospělé. Naskytne se Vám možnost svézt se na kolotoči, autodromu, vláčkem nebo na divokém býkovi, pohoupat se na houpačkách, vyzkoušet prolézačky a trampolíny a to vše po celý rok za každého počasí.
VSTUP PRO HOTELOVÉ HOSTY V CENĚ UBYTOVÁNÍ!
iQPARK
Chcete se pobavit a zároveň si otestovat svoji zručnost, dovednosti a znalosti? Nabízíme Vám v České republice zatím ojedinělou atrakci vhodnou k trávení volného času, založenou na principu naplňování Komenského myšlenky – Škola hrou. V našem IQ parku Vás čeká více jak stovka atraktivních, interaktivních, zábavných i poučných exponátů a atrakcí, testů, rébusů, kvizů, her a hlavolamů, které jsou členěny do jednotlivých tematických okruhů např. člověk – lidské tělo, prostředí – přírodní jevy a zákony, ale i hry. Zábavu a poučení zde naleznou návštěvníci všech věkových kategorií, nejrůznějších zájmů.
VSTUP PRO HOTELOVÉ HOSTY V CENĚ UBYTOVÁNÍ!
LABYRINT
Navštivte unikátní zrcadlový LABYRINT! Největší stacionární zrcadlové bludiště na kontinentě vybavené 120 velkoplošnými zrcadli rozmístěnými po chodbách, jejichž délka dosahuje 200 metrů. Expozice je členěná do 4. částí, klasického zrcadlového bludiště s křivícími zrcadli, křišťálového bludiště se skly, strašidelně ozvučeného temného labyrintu se strašidly a místnosti s optickými klamy.
WELLNESS CENTRUM
Cítíte potřebu změny životního stylu? Chcete odbourávat stress, redukovat tělesnou váhu, rehabilitovat, relaxovat, vylepšit své zdraví, duševní i fyzickou pohodu? Vstupte do světa smyslových požitků, do světa vůní, barev a harmonie tělesné i duševní, do světa nazývaného magickým slovem WELLNESS. Navštivte rozsáhlý areál ve stylu antických lázní, kde si můžete dosyta užít různých procedur, relaxovat a nechat se hýčkat po celý den. Nabízíme Vám na dvacet různých procedur – sauny, aromaterapie, relaxační klidové prostory k odpočinku, hamam, solární louka, solný důl, whirlpool, thepidárium, oxygenoterapie i malé fitness. Navíc ovoce, vratislavická minerální voda a další občerstvení. Zkrátka komfort, který jinde nenajdete. Postaráno je i o děti a doprovodný program během Vašeho pobytu.
Služby: Kongresy:
Součástí HOTELU****BABYLON je nové KONGRESOVÉ CENTRUM – 10 hotelových a konferenčních salónků různé velikosti, moderně vybavený Kongresový sál splňující vysoké prostorové i technické nároky na pořádání kongresů, konferencí a seminářů, další konferenční prostory v části BYZNYS CENTRUM, Konferenční sál a sál EXPO pro 1000 osob v zábavní části CENTRA BABYLON.
V komplexu najdete také kryté parkoviště se vstupem do hotelu. Rovněž máte možnost sjet z hotelu výtahem do všech zábavních a gastronomických středisek CENTRA BABYLON.

Rezervace