Privát - kat.č. 2013
 
Olešnice v Orlických horách
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Apartmány se nachází v obci Olešnice v Orlických horách. V malebném údolí říčky Olešenky.Pozemek na kterém se objekt nachází je z jedné strany tvořen oplocenou zahradou a potoke, která slouží v létě k příjemnému posezení. Z druhé strany je málo frekventovaná komunikace.
Ubytování: – Nabízíme Vám ubytování ve dvou aparmánech, z nichž každý má svůj vlastní vchod. První z aparmánů se nachází v prvním patře objektu a je pro 7 osob. Dva pokoje 4+3 lůžka ( možnost přistýlky). Soc. zařízení - vana, WC, obývací pokoj,TV+SAT, plně vybavená kuchyně. Druhý z aparmánů je v přízemí .Ložnice je pro 4 osoby,Tv,rádio, plně vybavená kuchyň a soc.zařízení – sprcha, WC.
Cena- je vždy za celý aparmán pro 7 osob 1.050 Kč /den, apartmán pro 4 osoby 750 Kč /den, pes 20Kč/denk, úschovna lyží a kol v objektu v ceně.
Stravování: Vlastní
Sport: – v okolí nabízí nepřeberné sportovní možnosti cyklo a pěší turistika , koupání v horském potoku pro odvážlivce, či přírodních koupalištích snadno dostupná autem .Krytý a venkovní bazén v Dobrušce.
Zábava: V obci se nachází umělecky cenný mechanický Útzův betlém, který je možno shlédnout ve středu a v sobotu, nebo po domluvě s majitelem tohoto objektu.Tvůrce žil a tvořil tento betlém v tomto domě.
Služby: Stravování v obci, pošta,potraviny.
Doprava a parkování: Parkování přímo u objektu

Rezervace