Hotel - kat.č. 2021
 
Náchod
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Nově postavený rodinný hotel je umístěn v překrásné lokalitě náchodského regionu na hranicích s Polskem, region Kladské pomezí
Ubytování: Pro Vaše pohodlí nabízí hotel 22 lůžek. Apartmán, jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, WC, TV+ sat. a telefonem.
Stravování: Nekuřácká hotelová restaurace s výbornou minutkovou kuchyní, v letních měsících je příjemné posezení v zahradní restauraci. K dispozici rovněž salonek pro 25 osob, vhodný pro uzavřené akce.
Sport: Pro milovníky vodních sportů se nabízí nedaleká přehrada Rozkoš - koupání, vyjížďky na lodičkách a šlapadlech, rybaření. Vhodné terény pro cykloturistiku a turistiku.
Zábava: V dosahu 300m od hotelu je krytý plavecký bazén 25 m, sauna, masáže, zimní krytý stadion, posilovna, squash, ricochet, stolní tenis, krytá vytápěná hala pro odbíjenou, házenou a basketbal, biliard club, skatepark. Možnost objednání bowlingu.
Služby: Možnost užití platební karty při placení, připojení internetu přes vlastní počítač. Na hotelu je k dispozici MINIBUS s řidičem. Toto vozidlo si lze objednat předem na jakoukoliv akci, 1km/11Kč. Lze takto kombinovat cyklovýlety i pěší.
Doprava a parkování: Vlakové i autobusové spojení 300m od hotelu.Parkoviště pro osobní vozy před hotelem bezplatné.

Rezervace