Hotel - kat.č. 2022
 
Frenštát pod Radhoštěm
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Obec Trojanovice leží v trojanovické kotlině mezi Frenštátem pod Radhoštěm a Ráztokou. Přímo z oken našeho hotelu se Vám nabízí nádherný pohled na panorama radhošťských BESKYD. Obec Trojanovice je rozptýlená na severních svazích Radhoště asi 3 km od Frenštátu pod Radhoštěm. . . Hotel byl otevřen roku již 1968. Součástí hotelu, který se nachází v malebné obci Trojanovice je také společenský sál vhodný zejména k pořádání kulturně společenských akcí a dalších různých aktivit. Kapacita sálu je cca 250 až 300 lidí. Dále se v hotelu nachází salónek s kapacitou cca 60 lidí, který je vhodný pro konání menších rodinných oslav, školení, prezentací a dalších akcí.
Ubytování: Kapacita hotelu je 43 lůžek v této skladbě: 2 x 1 lůžkový pokoj 11 x 2 lůžkový pokoj 5x 3 lůžkový pokoj 1 x 4 lůžkový pokoj Nekteré pokoje jsou bez sociálního zařízení, se sprchou a nově s sociálním zařízením. Bez soc.zař. jsou vybaveny umyvadlem s teplou a studenou vodou. Sociální zařízení se nachází vždy na patře (hotel má 1 patro). Hosté mají možnost zapůjčení televizoru na pokoj, pro lyžaře je zde k dispozici lyžárna. V létě kolovna. Na Vaší návštěvu se těší personál hotelu .
Stravování: Součástí hotelu je jídelna a restaurace s chutnou domácí kuchyní. V létě je u hotelu otevřena terasa přivábí mnoho lidí vůní grilovaných pochoutek.
Sport: Náš hotel je ideálním výchozím místem pro turisty a cykloturisty. Pro pěší túry i menší procházky pro nenáročné ale i zkušené a náročné turisty se nabízí mnoho krásných pěších túr po Moravskoslezkých Beskydech
Zábava: Součástí hotelu, který se nachází v malebné obci Trojanovice, je také společenský sál vhodný zejména k pořádání kulturně společenských akcí a dalších různých aktivit. Kapacita sálu je cca 250 až 300 lidí. Dále se v hotelu nachází salónek s kapacitou cca 60 lidí, který je vhodný pro konání menších rodinných oslav, školení, prezentací a dalších akcí.
Služby: Hoteloví hosté mají možnost si zde zahrát ping pong, šipky, biliárd, kulečník.
Doprava a parkování: Parkování u hotelu je zdarma.

Rezervace