Pension - kat.č. 2023
 
Lipová Lázně
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Penzion se nachází v lázeňské obci Lipová-Lázně přímo pod lyžařským areálem Miroslav. V okolí výborné terény pro cykloturistiku, velké množství naučných stezek pro pěší turistiku.
Ubytování: Celková kapacita penzionu cca 65 lůžek 2, 3, 4 a 5 lůžkové pokoje se sociálním zařízením, možná televize Parkoviště přímo u penzionu i pro autobus
Stravování: Stravování zajištěno formou polopenze nebo lze využít celodenní provoz místní restaurace.
Sport: V okolí výborné terény pro cykloturistiku, velké množství naučných stezek pro pěší turistiku,možnost houbaření,sběr lesních plodů v krásných okolních lesích, koupání v přírodních koupalištích s písčitými plážemi a v zatopených okolních lomech s průzračnou vodou ( Černá , Žulová,Uhelná, Vycpálek ), krytý bazén 8 km - (lázně Jeseník) -možnost koupení léčebných procedur, letní motokárová dráha pro děti - nedaleká Ramzová,v okolí krásné krápníkové jeskyně Na pomezí, Špičák, v nedalekém Jeseníku muzeum hornin a drahokamů,Vodní tvrz, zámky v Javorníku a Velkých Losinách, muzeum, termální koupaliště,lázně Karlova Studánka, Aqua - centrum v České Vsi, přečerpávací vodní elektrárna " Dlouhé stráně " ( nejmodernější v Evropě - druhá k vidění až v Brazílii ), výlety do nedalekého Polska za kulturními památkami nebo nákupy, pro milovníky vodních sportů v blízkosti hranic Otmuchovské a Nysské jezero.
Služby: Venkovní bazén, tanec, speciální cenové nabídky pro školy v přírodě, sportovní soustředění, lyžařské výcvikové kurzy, letní dětské ozdravné pobyty ,svatby,školení. Pro ubytované k dispozici mikrobus.
Doprava a parkování: Vlak cca 400m,autobus cca 150m.

Rezervace