Hotel - kat.č. 2031
 
Nové Hamry
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel leží v centru obce Nové Hamry. Je to malebná horská vesnička, která se rozkládá v údolí říčky Rolavy v nadmořské výšce v rozmezí od 690 do 850 m n.m.
Ubytování: Nabízíme ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. Možnost přidání dětské postýlky.
Stravování: Stravování je buď se snídaní nebo formou polopenze. K dispozici je vinárna, bar, počet míst k sezení 60. Vaříme mezinárodní i českou kuchyni, pořádáme vepřové i zvěřinové hody. Nabízíme venkovní posezení s grilovaním, krb.
Sport: V letních měsících jsou Nové Hamry velmi vhodné pro rekreaci. Krásná lesnatá krajina je vhodná pro turistiku i jízdu na kolech. Blízkost západočeských lázeňských měst láká k jejich prohlídce.V areálu hotelu je hřiště pro děti,volejbal a hřiště na basketbal. Hotel nabízí sjetí řeky Ohře z Karlových Varů na Hubertus v délce 6 km na raftových člunech. Lezení na cvičných skalách pod vedením odborného instruktora.
Zábava: Pro skupiny zajišťujeme diskotéky, živou hudbu, výlety do K.Varů, Mariánských Lázní, Františkových Lazní, hrad Loket a zámek Bečov, možnost exkurzí do Pivovaru Prazdroj Plzeň, Becherovky K.Vary.
Služby: Pořádáme školení, porady a svatby.V hotelu můžete využít při placení karty Visa, Visa Elektron, JCB Cards, Eurocard-MasterCard, Electronic, Maestro-pro skupiny nad 20 osob-výrazné slevy. Nehlídané parkoviště, půjčovna sportovního vybavení a kol, uzamykatelná kolárna a lyžárna. Vyhlídková trasa vlakem do Karlových Varů a Německa.
Doprava a parkování: Do Nových Hamrů je ideální spojení vlakem a autobusem z Karlových Varů nebo autem.

Rezervace