Hotel - kat.č. 2034
 
Javorník
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Javorník (střední nadmořská výška kolem 298 m) leží v místech, kde severní svahy Rychlebských hor přecházejí do úrodné roviny Vidnavské nížiny směrem na severovýchod k polské řece Nise a 22 km severozápadně od Jeseníku.
Ubytování: Celkem 38lůžek ve 2 - 3 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.
Rovněž můžete být ubytováni v chatě Zálesí.
Tento objekt se nachází v obci Zálesí asi 7 km od Javorníku v klidném prostředí Rychlebských hor. Chata je vhodná pro rodinu s dětmi, pro méně náročné klienty, kteří docení klidnou a pěknou přírodu, zdravý vzduch a domácí prostředí. Okolí je ideální pro houbaření, turistiku a běžkaře. Pro děti je za chatou kopec vhodný na sáňkování a bobování. Chata má velkou zahradu vhodnou k odpočinku. V přízemí objektu je garáž s kotelnou, koupelna se sociálním zařízením a kuchyň se společenskou místností. V prvním patře jsou tři dvoulůžkové pokoje. Možnost ubytování s domácími zvířaty. V případě zájmu jsme schopni v letním období zajistit kola a v zimním období zajistit boby a sáňky. V případě zájmu můžeme zajistit grilování selete a sud piva. Přes přechod Travná (3 km od chaty) můžete přejít do Polska kde můžete navštívit lázeňské městečko Londek Zdroj (4 km od přechodu) Ubytování Kapacita chaty je 6-8 osob. Chata je vybavena kuchyní se sporákem a troubou, lednice s mražákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, kuchyňské nádobí. Společenská místnost propojená s kuchyní je vybavená rozkládací sedací soupravou, dvěma křesly a konferenčním stolkem, TV +satelit +rádio +gramofon se starými deskami pro příjemné večerní posezení. Koupelna je vybavena vanou, zrcadlem, policí a WC. V garáži je možnost zaparkovat jedno auto a na oploceném pozemku možno zaparkovat více aut. Dvoulůžkové pokoje jsou standardně vybaveny včetně lůžkovin. Vytápění je řešeno elektrickým ústředním topením, nebo kotlem na tuhá paliva. Ubytování pouze na týden, cena za chatku 1500 Kč na den + elektrika.
Stravování: Restaurace - 70 míst nabízí různé speciality české i mezinárodní kuchyně. Oblíbená je nabídka chutných jídel se zaměřením na různé druhy masa jako Martinská husa, zvěřinové nebo vepřové hody. Prostor členité restaurace je vhodný pro konání rodinných oslav, setkání po letech, silvestrovských nebo jinak zaměřených večerů. V letních měsících posezení na terase.
Sport: Turistika, cykloturistika. KRYTÝ BAZÉN A TĚLOCVIČNA PŘI ZÁKLADNÍ ŠKOLE V JAVORNÍKU
Služby: Prostor členité restaurace je vhodný pro konání rodinných oslav, setkání po letech, silvestrovských nebo jinak zaměřených večerů.

Rezervace