Hotel - kat.č. 2046
 
Veselí nad Lužnicí
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Hotel ve Veselí nad Lužnicí, okres Tábor je celý zasazen do vzrostlé zeleně poloostrova tvořeného soutokem řek Lužnice a Nežárky. Ideálně situován pro návštěvníky hradů a zámků jako např. Červená Lhota.
Ubytování: Hotel má celkem 130 lůžek v 54 pokojích, každý pokoj má vlastní příslušenství a balkón. Dva z pokojů jakož i vstup do hotelu jsou bezbariérové.
Stravování: V přízemí hotelu je restaurační část a moderně vybavená kuchyně orientovaná s důrazem na zdravou výživu, ale nabízející také veškerá oblíbená česká jídla. Restaurace má kapacitu 95 míst, salónek 25 míst, bistro 40 míst, vinárna – „Taverna“ 40 míst.
Sport: Cykloturistika, koupání, vodácké výlety.
Zábava: Vyhlášené Veselské pískovny – jezera. Překrásné okolí Veselí nad Lužnicí – chráněná krajinná oblast Třeboňsko, součást biosférické rezervace UNESCO.
Služby: Můžeme pro Vás naplánovat svatbu, seminář či ozdravný pobyt. Nabízíme možnost půjčování kol, lodiček, nebo celého obřího sportovního areálu.
Doprava a parkování: Hotel má rozsáhlé vlastní parkovací plochy pro 40 osobních aut a zároveň 5 velkých autobusů! Hlavní zastávka autobusů je bezprostředně před hotelem.

Rezervace