Hotel - kat.č. 2050
 
Česká Lípa
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel se nachází v centru známé rekreační oblasti Českolipsko, v jedné z klidných čtvrtí starobylého města Česká Lípa, 15 minut chůze nebo 5 minut jízdy autem od centra.
Hotelový komplex je tvořen třemi objekty – šestipodlažní budovou hotelu s kapacitou 270 lůžek, spojovacím modulem s hotelovou halou a recepcí a restauračním centrem
Ubytování: Ubytování nabízíme ve dvoulůžkových studiích s balkony a dvě dvoulůžková apartmá. Vždy dvě samostatně uzamykatelná studia mají společnou předsíň a hygienickou smyčku.
Stravování: Nejen pro hotelové hosty zajišťujeme celodenní stravování v restauračních střediscích o kapacitě 160 míst. Snídaně kontinentální nebo raut, obědy a večeře jednotné menu, či ala’ carte.
Sport: Hotel Kahan je vhodný v rámci rekreačního sportu jako výchozí bod pro cykloturistiku, horolezectví. Dále zajišťujeme výuku jízdy na koních a na nedalekém autodromu služby v oblasti automotosportu (autodrom je schválen pro závody motokár a rallycrossů). Dále pak horolezecké terény (12 km od hotelu), možnosti rybolovu, cykloturistika, jízda na koních.
Služby: Hotelová recepce zajišťuje a poskytuje informační servis, faxovou službu, rezervace vstupenek, drobný prodej aj.
Školení, semináře, firemní dny, maturitní večírky, pomaturitní setkání, životní jubilea, různé druhy rodinných oslav - svatby, promoce, křtiny. Hostiny se slavnostními tabulemi dle přání zákazníka.
Taneční večery s živou hudbou, večery při svíčkách pro seniory, dále pivní slavnosti, vepřové hody, masopustní, velikonoční, hubertské a silvestrovské oslavy. Pro milovníky dobrého piva je v nepřetržitém provozu provozu pivnice Formanka (50 míst).

Rezervace