Pension - kat.č. 2094
 
Nové Město na Moravě
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: V Maršovicích, klidné a slunné vísce, vzdálené jenom asi čtvrthodinku chůze od Nového Města na Moravě, se na Vaši návštěvu těší rodinná restaurace a penzion.
Ubytování: K dispozici je 5 komfortních pokojů se sprchou, WC, telefonem, TV, sluneční terasou. Snídaně formou švédských stolů.
Stravování: Dobré jídlo, příjemné posezení, sklenka u baru, to vše na Vás čeká pod sbírkou obrazů "Malířů Vysočiny".
Sport: Turistika, koupání, horské kolo to vše patří neodmyslitelně k Vysočině. Poznat Vysočinu a její krásy (Devět skal, Stříbrná studánka, Žákova hora) znamená ji procestovat ať už pěšky či na kole. Zde můžete ještě obdivovat romantickou, nedotčenou přírodu. Stovky kilometrů značených turistických tras slibují každý den nezapomenutelný zážitek. Kromě turistiky je i koupání zážitek, vždyť "Medlov" či "Sykovec" jsou známá letní centra. Tenis, golf, rybářství a spousta dalších sportů je jistě dalším lákadlem pro návštěvníky Vysočiny. Mezi některá další významná místa, která můžete během pobytu vzhlédnout patří: hrad Pernštejn, Vírská přehrada, Žďárský klášter, Novoměstské muzeum, Velké Dářko, Western city,...
Zábava: Využijte novou tenisovou halu s umělou trávou 50m od domu!!!
Služby: PŘÍJEZD: pokoje jsou od 12:00 k dispozici
ODJEZD: pokoje prosíme uvolnit do 10:00

Rezervace