Pension - kat.č. 2095
 
Svratka
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Penzion "Poslední míle" se nachází uprostřed překrásné krajiny Žďárských vrchů v oblasti "Milovy", patřící do nejčistší lokality v ČR (zařazena do CHKO - UNESCO).
Ubytování: Svým hostům nabízíme ubytování ve dvou, tří, čtyřlůžkových pokojích. Některé pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením. V penzionu je k dispozici jídelna s televizí, bar a společenská místnost s televizí. Součástí areálu je 8 bungalovů po šesti lůžkách s kuchyňkou, obývacím pokojem a sociálním zařízením.
Stravování: Penzion nabízí stravování ve formě polopenze i plné penze.
Sport: Cykloturistické tratě, výborný terén pro pěší turistiku, lokalita "Devět skal" (nejvyšší bod Devět skal 836 m n.m.). Tipy na výlet: Polička, malebné historické městečko, rodiště Bohuslava Martinů, Žďár nad Sázavou s klášterem z r. 1422, skanzen "Veselý kopec".
Zábava: V areálu penzionu je k dispozici hřiště na malou kopanou, tenisový, volejbalový a nohejbalový kurt, stolní tenis, kuželky, rybník s pláží (možnost vypůjčení loděk), pískoviště a houpačky, v létě dětský bazén, ohniště, výběh pro psa a možnost půjčení kol.
Služby: K pronájmu: velké fotbalové hřiště ve Sněžném (3 km), krytý plavecký bazén, sauna (cca 200 m od penzionu), golfové hřiště ve Svratce (6 km).

Rezervace