Hotel - kat.č. 2096
 
Nové Město na Moravě
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Nově zrekonstruovaný hotel se nachází v okrajové části Nového Města na Moravě směrem na obce Maršovice, Tři studně, Zubří, Sněžné a Svratka. Pro svoji polohu je zcela ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku, cykloturistiku, horolezectví, lyžování a jiné aktivity pro milovníky Vysočiny. Harmonická krajina se stala vyhledávaným místem k regeneraci sil, Poměrně vysoká poloha, dobré sněhové podmínky a zajímavé terény vytvářejí příznivé podmínky pro běžecký lyžařský sport, který zde má dlouholetou tradici a již i světové jméno, a to zejména díky konání Zlaté lyže Českomoravské vysočiny a Světových pohárů v běhu na lyžích.
Ubytování: Kvalitní ubytování v příjemném prostředí, hotel je vhodný pro rodinnou rekreaci, školení, svatby, výročí a večírky. Ubytovací kapacita je 29 lůžek + přistýlky ve 13 pokojích. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením. Děti do 3 let mají ubytování zdarma. Součástí pobytu je k dispozici využití posilovny a sportovních trenažerů, za kterou není účtován žádný poplatek.
Stravování: Využijte nabídku výborné domácí kuchyně po celý den v restauraci (50 míst) nebo v nekuřáckém salonku (32 míst). Při příznivém počasí je k dispozici letní terasa (40 míst).
Sport: Město je ideálním výchozím místem mnoha turistických cest vedoucích do nejvyšších a nejzajímavějších partií Žďárských vrchů. Harmonická krajina se stala vyhledávaným místem k regeneraci sil. Turistické cíle: Devět skal, Žákova hora, Dráteničky, Čtyři palice, Pasecká skála, Koníkov - Metodka, lze navštívit přírodní koupaliště Sykovec, Medlov, Milovský rybník, Zuberský rybník. Za pozornost stojí zřícenina hradu Zubštejna nebo soubor lidových staveb Vysočina u Hlinska.
Zábava: Ve vzdálenosti cca 15 km se nachází evropské unikum - Westernové městečko - Šiklův Mlýn, s největší rodeovou arénou v ČR. Za pozornost určitě stojí i stavební památky J. B. Santiniho ve Žďáře nad Sázavou (kostel sv. Jana Nepomuckého - památka UNESCO) a v okolí (Zvole, Bobrová, Obyčtov), stejně jako hrad Pernštejn a zřícenina hradu Zubštejna nebo soubor lidových staveb Vysočina u Hlinska.
Služby: Pro letní turistiku je možné využít mnoho turistických stezek napříč Žďárskými vrchy vedoucími ke známým vrcholům, jako např. Devět skal, Žákova hora, Dráteničky, Čtyři palice, Pasecká skála, Koníkov - Metodka. Navštívit lze přírodní koupaliště Sykovec, Medlov, Milovský rybník, Zuberský rybník, Skalský rybník nebo koupaliště v Novém Městě na Moravě. Cykloturisté mohou využít cyklotrasy.
Doprava a parkování: Parkování v objektu je zcela zdarma

Rezervace