Hotel - kat.č. 2097
 
Žďár nad Sázavou
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Nový moderně vybavený hotel nedaleko centra města v jeho klidné části. Hotel byl postaven roku 1908, v roce 1938 proběhla přístavba hotelu do nynější velikosti, v roce 2003 byl hotel celkově zrekonstruován.
Ubytování: Všechny pokoje jsou vybaveny WC, sprchovým koutem a televizorem se satelitním příjmem.
Stravování: Kuchyně: česká, zvěřinové speciality, rybí speciality, příprava jídel: na roštu, na grilu, celoroční rožnění selat, grilování steaků a kotlet.
Sport: V blízkosti areálu: Fitness-studio, tenisové kurty, cykloturistika, rybolov, jízda na koni, sportovní hala (m x m) (50 x 50), bazén krytý (15 x 25), možnost lovu zvěře.
Služby: Nekuřácká a kuřácká restaurace, zahradní restaurace, bar, salonek pro 50 osob, vhodné podmínky pro pořádání školení, seminářů, prezentačních akcí. Zajistíme soukromé akce. Svatby, rauty, firemní večírky, rodinné oslavy... V blízkosti areálu: kadeřník, manikúra, sauna, solárium, směnárna, kosmetické studio, masážní studio, lékařská služba. Faxové služby, zajištění kulturních a sportovních akcí, projižďky kočárem, úschovna jízdních kol, taxi, informační služba.
Doprava a parkování: Vlastní parkoviště, vlastní parkovací plocha - parkování v ceně pobytu.

Rezervace