Areál - kat.č. 2107
 
Rapotín
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Rekreační komplex se nachází v krásném přírodním prostředí na úpatí Hrubého Jeseníku. Celý komplex se rozprostírá na ploše zhruba 23.000 m2 na okraji vesnice mezi lesem a říčkou Losinkou, v bezprostřední blízkosti zámeckého parku. Areál rekreačního komplexu nabízí ideální zázemí pro školy v přírodě, školní výlety, školní lyžařské kurzy, rodinnou rekreaci, sportovní soustředění, firemní školení, svatby, promoce, ubytování v rámci lázeňské léčby v sousedních lázních Velké Losiny.
Ubytování: Turistická ubytovna - kompletně rekonstruovaná v roce 2002. Ubytování v pěti až sedmilůžkových pokojích se základním vybavením a s tekoucí teplou a studenou vodou. Sociální zařízení je společné na chodbě. Dva dvoulůžkové pokoje jsou zde s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita je 48 lůžek a využití je celoroční.
Stravování: V ceně pobytu je zahrnuta polopenze. Možnost dokoupení plné penze.
Sport: Pro aktivní odpočinek je v areálu rekreačního komplexu připraveno hřiště na malou kopanou, kurt na odbíjenou, pingpongový stůl a půjčovna kol. Na malé děti čeká dětský koutek s pískovištěm, skluzavkou, kolotočem a houpačkami.
Zábava: . Celodenní občerstvení je zajištěno ve stylové restauraci "U čarodějnic" s krbem, barem a se dvěma salonky pro 25 osob, na letní terase s grilem a tanečním parketem a v jídelně s malým denním bare. Večer je možné posedět u ohniště pod vysokými stromy. Na recepci je možné využít služeb směnárny a připojení k internetu.

Rezervace