Hotel - kat.č. 2121
 
Ostrov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Nově zrekonstruovaný tříhvězdičkový hotel, který se nachází v západní části České republiky v podhůří Krušných hor a je mezičlánkem mezi střediskem zimních sportů Božím Darem (15 km) a světoznámými lázněmi Karlovými Vary (7 km). Leží v klidné části města a jeho poloha je vhodná pro výlety do mnoha zajímavých míst západních Čech. Například do lázeňského trojlístku – Karlových Varů, Mariánských Lázní a Františkových Lázní
Ubytování: 24 dvoulůžkových pokojů (s možností přistýlky), 2 jednolůžkové pokoje, 3 apartmány. Každý pokoj vybavený samostatným příslušenstvím ( WC, sprcha), televizí se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou. Recepce s 24 hodinovým provozem.
Stravování: Snídaně v ceně ubytování (bufetový stůl). Hotelová restaurace je otevřena od 7:00 do 10:00 a od 17:00 do 23:00 a nabízí kromě jídel české a mezinárodní kuchyně i kuchyni mexickou. V salonku pro 20 osob můžete pořádat svatby, promoce, rodinné a firemní oslavy. Restaurace má kapacitu 60 osob a svůj taneční parket. S využitím dětského koutku strávíte nerušený oběd nebo večeři.
Sport: Pěší turistika, cykloturistika.
Zábava: Taneční večer se živou hudbou.
Služby: Průvodcovské služby, rezervace vstupenek, rezervace prohlídek, sestavení několikadenního plánu výletů po okolních či vzdálenějších památkách či zajímavostech (Karlovy Vary, Praha, Mariánské Lázně, historický klášter v Teplé, muzeum hraček v Seifnu v SRN, Drážďany atd.) Jako specialitu nabízíme pravý moravský večer s cimbálovou muzikou a ochutnávkou moravského vína.
Doprava a parkování: Parkování v objektu. Transfer na letiště - K.Vary ( zdarma ) nebo Praha je možný .

Rezervace