Pension - kat.č. 213
 
Vyšší Brod
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Při návštěvě městečka Vyšší Brod jste srdečně zváni do naší restaurace , umístěné přímo na vyšebrodském náměstí. V kterékoli roční době jsme připraveni poskytnout vám chutná jídla, alkoholické i nealkoholické nápoje a v případě zájmu i kvalitní ubytování v našem novém penzionu.
Ubytování: Ubytovat se můžete : ve dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou a WC.
Celková kapacita - 13 lůžek.
1 apartman (2 - 4 lůžka).
3 dvoulůžkové pokoje a 1 třílůžkový pokoj.
Stravování: Prostory pro občerstvení hostů : restaurace - 33 míst, salonek - 21 míst, jídelna - 16 míst, letní předzahrádka s výhledem na městský park - 28 míst.
V jídelníčku najdete široký sortiment jídel z české i mezinárodní kuchyně, klasická hotová jídla, jídla na objednávku, speciality ze sladkovodních i mořských ryb a zvěřiny, dietní jídla, jídla pro děti, výběr nápojů, pivo Pilsner Urquell, Budvar.
Sport: Možnosti výletů : Lipenská přehrada - 9 km, Hrad Rožmberk - 10 km, Český Krumlov - 30 km, Rakousko - 5 km, Čertova stěna - 3 km.
Koupání a vodní sporty na přehradní nádrži Lipno, jízda na koních, rybaření.
Cyklistika, pěší turistika, kanoistika - sjezd Vltavy.
Zábava: Závodní a rekreační střelba na střelnici ve Vyšším Brodě, možnost lovu v honitbách místních mysliveckých společností.
Prohlídka vyšebrodského kláštera a poštovního muzea.
Služby: Možnosti využití salonku i restaurace : svatební hostiny, rodinné oslavy a setkání, obchodní jednání, přátelská setkání.
Doprava a parkování: Vlastní parkoviště.

Rezervace