Hotel - kat.č. 2163
 
Praha - Východ
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Buďte srdečně vítáni v našem hotelu. Ať už má Váš pobyt v Praze obchodní charakter nebo je jeho účelem odpočinek, rádi Vás v našem hotelu uvítáme a zaručíme Vám v každém směru příjemný pobyt. Hotel se nachází cca 10-15 minut od centra Prahy, v blízkosti zámeckého parku Průhonice. Svým charakterem je hotel luxusně vybavený, má klidnou rodinnou atmosféru
Ubytování: Hotel disponuje 25 nadstandardně vybavenými dvoulůžkovými pokoji. Šest z nich má možnost přistýlky. Nechybí ani luxusní apartmá s vířivou vanou a saunou pro dva. Součástí ubytovací kapacity je 7 privátních apartmánů v blízkosti hotelu. Všechny pokoje jsou vybavené stylovým nábytkem. Jeden pokoj je upraven pro handicapované hosty.
Stravování: Kapacita hotelové restaurace je 80 míst. Je rozdělena na dvě části, z nichž jedna slouží též jako lobby bar, pro firemní večírky či kulturní akce V hotelové restauraci je každé ráno od 7 do 10 hodin servírovaná bohatá snídaně formou bufetu. V restauraci lze ochutnat vynikající českou i mezinárodní kuchyni. Na objednávku připravíme jídlo s sebou v termoobalech. Vhodné pro piknik nebo akce ve vlastních prostorách.
Zábava: Happy Days 10% sleva v restauraci hotelu, každé úterý a čtvrtek od 17-21 hodin V letních měsících je otevřena od 17:00-23:00 zahradní restaurace s velkým grilem. Každý pátek grilování. Na objednávku pořádáme večery s živou hudbou a tancem. Výběr žánrů: jazz, country, disco, folklor... Širokou nabídkou českých a moravských vín poslouží vinný sklípek a vinotéka. Nechybí speciality z domácí udírny.
Služby: transfer hotelovým minibusem recepce a informace nonstop hotelový trezor v recepci hotelové parkoviště fax & kopírovací služby zapůjčení fénů slevy pro stálé klienty prodej suvenýrů cateringové služby TAXI služba pronájem aut výlety lodí okružní jízdy
Doprava a parkování: hotelový minivan

Rezervace