Pension - kat.č. 2194
 
Janov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Nově postavený penzion se nachází v Janově nad Nisou nedaleko Bedřichova v krásné oblasti Jizerských hor. Penzion poskytuje ubytovací a stravovací služby. Součástí penzionu je restaurace pro 50 osob, bar, TV.
Ubytování: Penzion nabízí ubytování v 8 pokojích a v 1 APT. 2-4lůžkové pokoje mají sociální zařízení. . Nově je u 4 lůž.pokoje kuchyňka - dvouvařič, lednička. Použití za poplatek 60,-Kč/den. V den příjezdu je ubytování od 16:00 hod., v den odjezdu požadujeme uvolnění pokojů do 10:00 hod.
Stravování: Nabízíme ubytování se snídaní, polopenzí ,pro skupiny lze zajistit i plnou penzi POLOPENZE V HODNOTĚ 150,- KČ PLATÍ KLIENT NA MÍSTĚ PŘI PŘÍJEZDU. ROVNĚŽ POPLATEK ZA PSA SE PLATÍ NA MÍSTĚ. V online systému objednávejte pouze ubytování.V silvestrovském týdnu je příplatek za SILVESTRA 600,- Kč na místě.
Sport: Oblast Jizerských hor je známá a vhodná pro cyklistiku, pěší turistiku a v neposlední řadě mnoho možností procházek.Přehrada v Jablonci nad Nisou, Plavecký areál v Jablonci, zábavní areál Babylon v Liberci.
Zábava: V penzionu pořádáme večery s živou i reprodukovanou hudbou, večery s kytarou. Boowling je v Bedřichově, Plavecký areál v Jablonci a v Liberci.
Služby: Je možný i víkendový pobyt. V zimních měsících po telefonickém odsouhlasení v penzionu, dle možnosti volných pokojů.
Doprava a parkování: Z Prahy busem do Jablonce a dále místním busem č. 1 do Janova,zastávka je 50 m od penzionu. Možné je také vlakové spojení do Jablonce.

Rezervace