Pension - kat.č. 2216
 
Soběšovice
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Penzion se nachází v obci Soběšovice u Žermanické přehrady v podhůří Beskyd. Vzdálenost od pláže je asi 200 m, v okolí jsou tenisové kurty, půjčovny lodí a minigolf. Kromě slunění, provozování vodních sportů, rybaření a jízdě na koních je možné vyjíždět na výlety po značených cyklistických stezkách.
Ubytování: Kapacita penzionu je jedno čtyřlůžkové apartmá, dva dvojlůžkové pokoje a jeden 3 lůžkový pokoj, které jsou umístěny ve druhém podlaží a nejsou bezbariérově přístupny. Pokoje mají vlastní socíální zařízení, TV, HiFi, lednici. Cena 2 lůžkový pokoj 700 Kč na noc, 3 lůžkový pokoj 900 Kč na noc, Apartmá 1 200Kč na noc. V objektu je přísny zákaz kouření a přísny zákaz nošení domácích zvířat ( pes, kočka, atd... )
Stravování: Vlastní vaření ve společné kuchyni, která je kompletně vybavena. Po domluvě možno objednat snídani v ceně 5O Kč na osobu.
Sport: Vodní sporty, tenis, cyklistika, plážový volejbal. Součástí penzionu je malé Fit centrum, které je pro hosty zdarma. V ceně poukazuje půjčování horských kol.
Zábava: Výlety do okolí. Lanovkou na vrchol hory Javorový, Dřevěný kostelík na hoře Prašivá, návštěva Štramberské trůby, Příbor - rodiště Sigmunda Freuda, ZOO v Ostravě. Blízkost hranic s Polskem a Slovenskem vybízí k jejich návštěvě.
Služby: Půjčovna horských kol /v ceně poukazu/, Fit centrum /v ceně poukazu/, solárium, zahradní kavárna, gril. Parkoviště u objektu za branou v ceně poukazu /pojištěné/.
Doprava a parkování: Z Frýdku-Místku směr Český Těšín a ve vesnici Dobrá odbočit vlevo směr Žermenice, Lučina.

Rezervace