Pension - kat.č. 2217
 
Horní Luby
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Rodinný penzion v západní části ČR,nachází se cca 2 km od Lubů,uprostřed přírody na klidném místě. Oblast je známa a vhodná pro cyklistiku, pěší turistiku, houbaření, golf. Do lázeňských měst též není daleko Františkovy Lázně 18 km, Mariánské Lázně 42 km ,Karlovy Vary 36 km. V zimních měsících pak okolí nabízí běžecké lyžování. Pro sjezdové lyžování jsou 18 km vzdáleny areály Bublava a Stříbrná. V místě muzeum hudebních nástrojů, kino. Tipy na výlet – Chebský hrad, SOOS přírodní rezervace, muzeum hudebních nástrojů Luby, muzeum hudebních nástrojů Markneukirchen
Ubytování: Pension nabízí útulně zařízené pokoje. Je vhodný pro jednotlivce či rodinné rekreace. Nabízíme 10 pokojů( 32 lůžek), každý pokoj má vlastní soc.zařízení. Samozřejmostí je na pokoji TV, SAT. 4 pokoje jsou s manželskou postelí a palandou pro děti. 6 pokojů má postele jednotlivě po dvou či třech na pokoji.
Stravování: V naší restauraci u objektu(bílá budova),s výbornou kuchyní.Možno dohodnout snídani,polopenzi,plnou penzi.Venkovní terasa nabízí příjemné posezení.
Sport: -Pěší turistika,cykloturistika i v SRN,s blízkým hraničním přechodem(pouze pro turisty a cyklisty),hřiště na volejbal,pro děti pískovištěa houpačky (u penzionu).Golfové hřiště vzdálené 5OOm.

Rezervace