Hotel - kat.č. 2220
 
Česká Lípa
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Hotel se stoletou tradicí se nachází na hlavní třídě v živém centru města.V historicky ceněných secesních domech z počátku 20. století vznikl po kompletní rekonstrukci (1993-1994 a 2000, 2002) moderní hotel, který stálým rozšiřováním nabízených služeb zvyšuje svůj komfort a atraktivitu pro zahraniční i domácí návštěvníky našeho města. Bezbariérový vstup do hotelu je z malého parku s fontánou v Bulharské ulici. Prostorná a přesto útulná vstupní hala s recepcí zaujme svou příjemnou barevností. Barvy ostatně hrají v hotelu velmi důležitou roli. Hotel má celkovou kapacitu 52 lůžek.
Ubytování: Na třech podlažích s výtahem se mohou hosté ubytovat ve 23 jedno- až třílůžkových pokojích a v pěti luxusních apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, telefonem, TV se satelitním příjmem a minibarem. Apartmány a některé pokoje mají vanu a bidet, několik pokojů/apartmánů disponují lodžií/terasou.
Stravování: V přízemí hotelu se nachází hotelová restaurace, kde mohou hosté v příjemném prostředí ochutnat speciality domácí i mezinárodní kuchyně, dále je zde restaurace-pivnice, herna, rautový a malý salonek a kongresový sál.

Rezervace