Hotel - kat.č. 2239
 
Vranov nad Dyjí
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Tento starobylý hotel, najdete ve Vranově nad Dyjí, v malebném údolí řeky Dyje. V roce 1998 jej koupila ve značně zuboženém stavu rodina Dvořákových ze Znojma. Noví majitelé jej v letech 2000-2001 zcela zrekonstruovali, čímž mu vrátili jeho historickou podobu, ale přitom nezapomněli na náročná kritéria moderního, čtyřhvězdičkového hotelu. Tak se stal hotel po mnoha letech opět dominantou městečka pod Vranovským zámkem.
Ubytování: Najdete zde pohodlné ubytování ve 25-ti pokojích s vlastním WC a sprchovým koutem. Pro náročnější návštěvníky jsou připraveny luxusní apartmány s vanou a příslušenstvím. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou.
Stravování: Restaurace
Sport: V letních měsících je zde možnost koupání na jezeře Vranovské přehrady, které je zároveň rájem pro surfaře a jachtaře. Rybáři si naopak oblíbili tok řeky pod přehradou, který je bohatý na pstruhovité ryby.
Zábava: Vranov nad Dyjí se nachází v bezprostřední blízkosti Vranovské přehrady uprostřed Národního parku Podyjí. Je ideálním místem pro rekreaci v kterémkoliv ročním období. .V chladnějších měsících jsou zde ideální podmínky pro pěší túry a taktéž i pro výlety na kolech na proslulou vinici Šobes, po značených cyklotrasách Národním parkem Podyjí a podél řeky Dyje. V současné době byla také obnovena lodní doprava, která umožní okružní plavby po jezeře až po hrad Bítov. Pro milovníky pamětihodností je v okolí celá řada historických objektů, které by neměly uniknout jejich pozornosti. V blízkosti hotelu jsou další historické památky a zajímavosti: hrad Bítov, Cornštejn, Nový Hrádek nebo historické město Znojmo.
Služby: Samozřejmostí jsou také doplňkové služby - fax, úschovna cenností,atd. Využití kapacity hotelu: -restaurace 120 míst - malý salonek 30 míst - společenský sál s možností zatemnění 120 osob - vinárna 50 míst - letní terasa s výhledem na zámek 100 míst

Rezervace