Hotel - kat.č. 2241
 
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel je zcela nově opravený, leží v nadmořské výšce 878 m uprostřed šumavských lesů cca 1 km od Železné rudy. Přístup po asfaltové silnici. parkování u hotelu zdarma.
Ubytování: Pokoje jsou vybaveny koupelnami se sprchovými kouty a WC.Jsou rozmístěné od přízemí do druhého patra a většina má nádherný výhled na nejvyšší horu Šumavy Javor 1456 m vysokou. Kapacita hotelu je 60 lůžek. Hotel zabezpečuje celoroční provoz s výtečnou kuchyní a nízkými cenami stravy i nápojů. Ceny za ubytování jsou nadstandartní. Hotel má rovněž klubovnu, lyžárnu, stolní tenis, billiar a od zimi roku 2005 i stylovou vinárnu. Venku je hřiště na odbíjenou a nohejbal, budujeme hřiště na pozemní hokej a košíkovou. Ve výhledu pak tenisový kurt.
Stravování: Restaurace je dostatečně prostorná pro všechny hosty hotelů. Je postavená ve staročeském selském stylu. Má nádhernou půlkruhovou terasu směřovanou na západní stranu, takže dostává odpolední a podvečerní sluníčko. na východní části hotelu je malá teresa, kde je možno podávat snídaně a kochat se dopoledním sluncem.
Sport: Pod hotelem je dostatek prostoru ke hrám dětí, odpočinku dospělých a místo pro posezení u ohně s venkovním grilem. Přímo okolo hotelu vede turisiticky značená cesta a cyklotrasy.
Zábava: Mezi zajímavosti v blízkém okolí patří: muzeum Šumavy v Železné rudě, - stálá expozice strašidel na hotelu Fanda Brčálník, - 3 km od Bavorska lanovka na Pancíř a v Německu lanovka na Javor, - ledovcová jezera Černé a Čertovo, - kasína a herny v Železné Rudě, - 20 km od hotelu hranice Národního parku Šumava - krytý bazén v německé Železné Rudě + na Špičáku, - kuželníky a autodráha 42 km dlouhá v hotelu U Larvů, - autokarové zájezdy po Šumavě a do Německa, - možnost návštěvy centrální Šumavy, Klatov, Sušice, Velhartic, Klenové, Švihova, - nepravidelná živá hudba na terase a ve stylové restauraci, - houbařský ráj a maximálněklidné a tiché prostředí v celém okolí hotelu.
Doprava a parkování: Hotel zabezpečí dopravu hostů od vlaků i autobusu na hotel i zpět.

Rezervace