Hotel - kat.č. 2247
 
Nový Bor
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: HOTEL svým vybavením a komfortem odpovídá mezinárodnímu standartu. Hotel leží v parku ve středu města a patří mezi jeho výrazné dominanty. Budova hotelu vznikla spojením původní novoklasicistní vily s navazujícím novým křídlem hotelu a restaurace. Interiéry hotelu zdobí expozice moderního českého skla předních umělců. Provoz hotelu byl zahájen v červenci 1996.
Ubytování: Parkhotel odpovídá mezinárodnímu 3-hvězdičkovému standartu. Ubytovací kapacita je 80-100 lůžek, , tvoří ji 36 dvoulůžkových pokojů a 5 apartmá ( 3 malé a 2 velké ). Bezbarierový přístup, 2 pokoje jsou vybaveny pro handicapované osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchou či koupelnou, balkonem, telefonem, satelitem – televizí, minibarem a příslušenstvím ( trezor, fén, žehlička …).
Stravování: Hotelová restaurace nabízí českou i mezinárodní kuchyni.
Sport: Výlety do širokého okolí: Panská skála, Čertvovy kameny, Město skla Nový Bor, Máchovo jezero, Skalní koupaliště Sloup v Čechách.
Zábava: V jarních a letních měsících pořádáme na letní terase velké GRILOVÁNÍ a podáváme čerstvě VYUZENÁ jídla.
Služby: Hostům je k dispozici: recepce, směnárna, trezor, letní terasa, restaurace, kavárna + lobby bar, salonky, prodej skla, herna, taxi služba, praní prádla, kadeřnický salon, masáže, fitness centrum. Hotel je vybaven protipožární signalizací.
Doprava a parkování: Auto / Bus parkoviště u hotelu, kamerou hlídané, noční hlídač, kapacita 35 osobních aut, 3 autobusy

Rezervace