Pension - kat.č. 2302
 
Janov nad Nisou
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Pension se nachází v Janově nad Nisou, horském středisku Jizerských hor, asi 100 km od Prahy a 10 km od Liberce. Může být ideálním místem pro pořádání různých společenských akcí, jako jsou narozeniny, svatby, životní jubilea, promoce, školení, konference nebo večírky, ale i místem pro strávení příjemného a klidného víkendu či dovolené.
Ubytování: Kapacita pensionu je 39 lůžek, z toho 2 apartmány a 7 2-4 lůžkových pokojů. Pension je nově zařízený. TV-SAT, každý pokoj má vlastní sprchový kout a soc. zařízení. Rodinné ubytování v samostatném objektu v areálu pensionu. Čtyřlůžkový pokoj se soc.zařízením a kuchyňkou .
Stravování: V pensionu je pro hosty otevřená restaurace . Nabídka polopenze nebo výběr z jídelního lístku. Kontinentální snídaně-servírovaná, obědy a večeře, hotová jídla. Větším skupinám zajistíme opékání selete, grilování kuřat, vepřové hody, popř. jiné speciality...
Zábava: Jizerské hory nabízejí spoustu možností pro pěší i pro cykloturistiku. Z bližších cílů jmenujme např. rozhledny Královka, Bramberk, Černá studnice a Petřín, dále pak vysílač Ještěd. Nedaleko se nachází město Liberec, kde má každý návštěvník mnoho příležitostí, jak strávit volný čas (např. v zábavním centru Babylon, ZOO nebo Botanické zahradě). V sousedním Jablonci nad Nisou pak skvělou zábavu naleznete ve zrekonstruovaném krytém bazénu s perličkovou koupelí a 2 tobogány. Pro výlety do vzdálenějšího okolí Vám doporučujeme Prachovské skály v Českém ráji, které jsou vzdáleny přibližně 50 km od Jablonce n.N.
Služby: Pension vám nabízí restauraci a bar s TV-Sat a videoprojekcí, zimní zahradu s krbem, kulečníkem a šipkami. Mimo pension pak můžeme nabídnout saunu, venkovní bazén, terasu s grilem a beach volejbalové hřiště. Součástí pensionu je hlídané parkoviště s kamerovým systémem. Přímo v pensionu mají naši hosté také možnost zapůjčení lyží a horských kol, domácí mazlíček za poplatek

ONLINE termíny ubytování