Hotel - kat.č. 2335
 
Vrbno pod Pradědem
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel najdete na klidném místě v zámeckém parku na okraji města Vrbna pod Pradědem, ve směru od Bruntálu a Karlovic. Hotel byl vybudován z více jak 200 let starého sídla rodu Grohmannů, kteří se až do 2. svět. války významnou měrou podíleli na rozvoji města Vrbna pod Pradědem. Vlastní parkoviště pro osobní vozy a autobusy. úschovna lyží a jízních kol
Ubytování: 37 lůžek + 10 přistýlek Počet pokojů: 14
Stravování: Restaurace s kapacitou 50 osob venkovní posezení s obsluhou na nádvoří zámečku, sál s kapacitou 60 - 80 osob, vhodný pro svatby, rodinné oslavy, podnikové akce a oslavy školicí místnost s kapacitou 30 - 40 osob, vhodná pro podniková školení, pivní bar, vinotéka s nabídkou kvalitních značkových moravských vín, venkovní ohniště s posezením, kde Vám na přání ugrilujeme sele.
Sport: Dětský koutek s pískovištěm, stolní tenis, kulečník, volejbalové hřiště. Volejbalové hřiště a stolní tenis v areálu hotelu. Tenisové kurty 200 m od hotelu (4 antukové + 1 s umělým povrchem). Značené turistické a cyklistické trasy. Fotbalové hřiště, skateboard park a umělá horolezecká stěna ve sportovním areálu ve Vrbně pod Pradědem. Plavání v přírodních (Andělská hora), nebo umělých koupalištích (Vrbno). Termální koupaliště ve Velkých Losinách. Rybolov - na nedaleké „Rybářské baště“ Vám připraví Vaši vlastnoručně ulovenou rybu.
Zábava: Celodenní výlety k Otmuchowským jezerům v Polsku - ideální místo pro vodní sporty (20 km k hraničnímu přechodu, jezera leží nedaleko hranic) Zámky v Javorníku, v Bruntále a Velkých Losinách, hrad Sovinec a zřícenina hradu Helfštýn. Ruční papírna s muzeem ve Velkých Losinách. Klimatické lázně Karlova Studánka, Lázně Jeseník, Lipová Lázně, Velké Losiny - láčba dýchacích cest, pohybového ústrojí, cukrovky, snižování nadváhy, speleoterapie ve Zlatých Horách. Možnost návštěvy a nákupu v soukromé sklárně ve Vrbně pod Pradědem, kde se vyrábějí repliky historického skla.

Rezervace