Hotel - kat.č. 2350
 
Bělá pod Pradědem
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Hotel nabízí návštěvníkům 57 lůžek, rozdělených ve 21 pokojích. Park hotel je rozdělen na 2 budovy A a B. Na budově A se nachází 15 pokojů. Všechny tyto pokoje jsou vybaveny kabelovou televizí, telefonem a kompletním sociálním zařízením. Téměř každý pokoj je jiný. Na budově B se nachází 6 pokojů. Všechny pokoje mají společné sociální zařízení. Na každém pokoji je umyvadlo s teplou a studenou vodou. Budova B má společenskou místnost.
Ubytování: Věřte, že náš hotel Vám nabídne pohodlné a příjemné ubytování. Hotel nabízí návštěvníkům 57 lůžek, rozdělených ve 21 pokojích. Park hotel je rozdělen na 2 budovy A a B. Na budově A se nachází 15 pokojů. Všechny tyto pokoje jsou vybaveny kabelovou televizí, telefonem a kompletním sociálním zařízením. Téměř každý pokoj je jiný. Na budově B se nachází 6 pokojů. Všechny pokoje mají společné sociální zařízení. Na každém pokoji je umyvadlo s teplou a studenou vodou. Budova B má společenskou místnost.
Stravování: Při návštěvě hotelu nemůžeme opomenout naši skvělou restauraci. Tato restaurace Vám navodí příjemnou atmosféru a nabídne 50 míst. Zde jsou podávána národní jídla a speciality světových kuchyní. Po dobrém jídle nepohrdnete velkým výběrem káv, proslulé značky Davidoff. Na našem baru čepujeme lahodnou Plzeňskou dvanáctku anebo svěží Radegastovou desítku. Vládcem kuchyně a také garantem Vaší spokojenosti je náš mistr kuchař, který svým uměním uspokojil tisíce náročných žaludků. Restaurace i vinárna je přímo předurčena pro pořádání kongresů, seminářů, firemních prezentací,rodinných oslav a reprezentativních společenských akcí, rautů, svatebních hostin nebo odborných školení. Ve vinárně můžete nalézt 50 míst. Zde prožijete hezké chvíle se svými nejbližšími při Vašich společných událostech.Velkou dominantou stylové vinárny je mohutný krb. Naše vinárna nabízí vynikající vína z pavlovické oblasti i ostatních moravských regionů.
Zábava: lyžařské středisko Červenohorské sedlo - 7 upravovaných sjezdovek (podrobné informace najdete zde), běžecké tratě, půjčovna lyží, krytý bazén lyžařský vlek ve Filipovicích ( cca 1,5 km od penzionu) - poma 400 m další lyžařská střediska: Praděd, Ramzová, Petříkov, Ostružná, Miroslav cykloturistika, pěší turistika houbaření, sběr borůvek krytý bazén s masážními proudy v Lázních Jeseník, možnost zakoupení léčebných procedur, tenisové kurty, minigolf městské koupaliště v Jeseníku krytý bazén Aquacentrum v České Vsi lyžarská škola SUNSKI v Jeseníku museum hornin a drahokamů - Vodní tvrz, v Lázních Jeseník je nově otevřené muzeum V.Priessnitze zámky v Javorníku a Velkých Losinách, kde je i ruční papírna s muzeem, termální koupaliště a lázně Lázně v Karlově Studánce v okolí jsou jeskyně na Pomezí a na Špičáku prohlídky v zrekonstruovaném důlním díle určeném ke speleoterapii u Zlatých Hor jízda na koních s možností zapůjčení koně rýžoviště zlata ve Zlatých Horách Taxi centrum Jeseník - Kdykoli - kamkoli Vinárna - restaurace diskotéka Viola banky, bankomat v Jeseníku Možnost návštěvy přečerpávací nádrže "Dlouhé Stráně" Hraniční přechody do Polska Rozhledna Zlatý Chlum (u Jeseníku), rozhledna Biskupská kupa (u Zlatých Hor), Přírodní rezervace Rejvíz s mechovým jezírkem, naučná stezska, dolina Račí údolí (u Javorníku), Nýznerovské vodopády (u Žulové), skalní
Služby: Recepce Vám zajistí: hotelový sejf směnárenské služby telefonní a faxové služby úschova lyží v lyžárně možnost úschovu jízdních kol zapůjčení společenských her zapůjčení vysoušečů vlasů, kulmy, žehličky zajištění taxi služby praní a žehlení prádla pronájem spol. prostor a vinárny informační služba v recepci hotelu hotelovou garáž vlastní parkoviště telefonické buzení hostů domácí zvířata za příplatek prodej suvenýrů a drobných předmětů zapůjčení dětské postýlky i vaničky Moderně vybaveny prostory zahrnují: saunu s bazénem oplocený tenisový kurt dětské hřiště hřiště pro fotbal, volejbal ruské kuželky petang ping - pong fitness centrum tělocvična půjčovna horských kol ohniště venkovní gril v letních měsících - letní zahrádka

Rezervace