Hotel - kat.č. 2479
 
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel je nově zrekonstruovaný a vybavený a leži v pěkne podhorské vesničce. Hotel se nachází na náměstí Pěkně renovovaná restaurace a pokoje
Ubytování: Ubytování ve 2,3,4 lůžkových pokojích se sociálním zařízením. Nekuřácká jídelna, kulečník, fotbálek, šipky, terasa. Otevřeno denně od 10.00 do 23.00 hod.
Stravování: V provozu je i restaurace, kde je 80míst, salonek pro 40 míst (ráno pro přednášky a večer pro tanec) a učebna pro 25 osob.
Sport: V létě cykloturistika, program na hradě Pecka, sportoviště s kurty a koupalištěm, tandem paraglide seskoky. Celoročně zajišťujeme exkurze do místního pivovaru a na hrad Pecka, jízdu na koni a další aktivity.
Zábava: Pro větší skupinky zařídíme mimořádnou prohlídku Hradu Pecka, jinak pěkná procházka je po řadě turistických trasách, např. na Raisovu chatu na vrch Zvičina 8km (na oběd a zpátky), nebo ZOO safari 17km, bazény Jičín, HK, Liberec. Od hotelu vychází několik turistických tras pro pěší i cyklistické výlety. Hrad Pecka v místě. Výlety ZOO Dvůr Králové, hrady Trosky, Humprecht, Hradek u Nechanic, Chlumec n.Cidlinou, Kost, Kumburk, Bradlec, Hrádek u Nechanic, aquaparky Liberec, Jičín, Hradec Králové. Lyžařský vlek pro děti u hotelu. Lyžování Zvičina 5km, 22km Herlíkovice a 35km Špindlerův Mlýn. Volejbalové hřiště a koupaliště v obci (tenis, volejbal, fotbal).

Víkendový seminář výuky salsy
Přijďte se naučit kubánsky tanec salsa z filmu Hříšný tanec II. Vyučují lektoři salsy manželé Sejkorovi.
Výuka v sobotu (základní)
Výuka v neděli (pokračování)
Sobota - večerní salsa párty v Hotelu Roubal
Naučení základů salsy zaručeno! Sobota 7.5.2005
Neděle 8.5.2005.
Celkem 6 hodin.
Sobota 450 Kč
Neděle 300 Kč
Oba dny 700 Kč


Služby: Přímo u hotelu je dětský vlek délky 300m v provozu a od hotelu je vypravován skibus zdarma skiarealu Herlikovice. Skibus je novinkou.
Doprava a parkování: Parkování před hotelem zdarma.

Rezervace