Hotel - kat.č. 2491
 
Mariánské Lázně
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Zveme vás k příjemnému pobytu do rodinného garni hotelu v Mariánských Lázních. Hotel je položený v klidné části lázeňského parku a zároveň 100 m od Hlavní třídy a lázeňského centra. Náš hotel, úrovní svých služeb a komfortem ubytování, navazuje na tradici služeb z přelomu století
Ubytování: V našem hotelu je vám k dispozici sedm apartmánů a jeden dvoulůžkový pokoj, které jsou stylově a komfortně vybaveny. Součástí vybavení je lednice, trezor napojený na centrální jištění, TV se satelitním příjmem a kamerovým systém na hlídání aut, telefon s přímou volbou, samostatné zásuvky připojení na internet, prostorné, kompletně vybavené koupelny s vanou a sprchou a vysoušečem vlasů. Na hotelu je možnost ubytování psa.
Sport: Zajistíme vám poznávací výlety dle vašeho přání, zapůjčení auta, kola a ostatní lázeňské procedury.
Služby: Součástí hotelu a v ceně ubytování je bazén se zabudovanými masážními lůžky /Whirpool/, protiproudem a masážním chrličem. Teplota vody je okolo 32°C. Poskytujeme rekondiční pobyty, podvodní masáže, reflexní a klasické masáže, plynové obálky, individuální i skupinové cvičení.

Rezervace