Hotel - kat.č. 2521
 
Karlova Vary
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel se nachází v klidné okrajové části Karlových Varů poblíž golfového hřiště. Nedaleko od centra na samém kraji chráněné krajinné oblasti Slavkovský les jsme pro Vás otevřeli tradiční výletní místo s možností ubytování v Karlových Varech - hotel a výletní restaurant . V jedinečném prostředí klidu a lesního ticha jsme pro Vás vytvořili příjemné místo, které u mnoha navodí vzpomínky a příjemné pocity. Místo, které si zasloužíte…
Ubytování: Velmi příjemné ubytování v 5 dvojlůžkových pokojích, 2 komfortních pokojích a 2 apartmánech. U všech typů pokojů možná přistýlka a připojení na internet. Ve všech pokojích je soc. zařízení a satel. televize. K dispozici též ubytování ve 2-, 3- a 4 lůžkových bungalovech se soc. zařízením a kuchyňkou.
Ať už k nám zavítáte jako turisté nebo při pracovních povinnostech, zažijte naprostou relaxaci s nádhernými výhledy do okolí a užívejte si všeho, co Vám lázeňské město nabízí. Malebnou krajinu nad údolím řeky Teplé s bezpočtem lázeňských stezek vhodných i pro cyklistiku a aktivní dovolenou si určitě zamilujete… Využijte možnosti ubytování v komfortních chatkách v areálu hotelu Vítkova hora. Chatky se sociálním zařízením poskytují ubytování až pro 36 osob. Možnost stravování v hotelové restauraci. K dispozici od dubna do října.
Stravování: Součástí hotelu je restaurace s kapacitou 60 osob a vyhlídkovou terasou. Z lásky ke gastronomii jsme pro Vás připravili lákavou nabídku jídel, na kterých si pochutnáte. Souznění chutí a stylový útulný interiér umocní Váš prožitek z chvil strávených s přáteli a blízkými. Restaurace nabízí posezení pro 60 hostů s možností vybraných jídel teplé i studené kuchyně a specialit ze zvěřiny a ryb. Příjemnou náladu Vám doplní výběr kvalitních vín. Zastavit na kávu při Vašich toulkách okolní krásnou přírodou, posedět s přáteli u dobrého jídla, projednat obchody, pořádat rodinné oslavy, firemní večírky nebo semináře, svatby apod. Útulné prostředí pro Vaši inspiraci… Zajistíme Vám hudbu k tanci i poslechu. Taneční parket je Vám k dispozici. …příjemný letní vánek, modré nebe, vůně lesa, sklenice oroseného piva, vepřové řízečky plněné pórkem a cherry rajčátky s baby karotkou, panenka na jehle zapečená mozzarelou s dušenou brokolicí sypanou mandlemi, kančí steak na jalovci s křupavým slaninovým věnečkem. A děti si bezpečně hrají. Je to kousek a je mi tu krásně.

Rezervace