Hotel - kat.č. 2529
 
Náchod
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Komplex luxusního čtyřhvězdičkového hotelu a městského divadla se skládá ze stylové secesní budovy postavené v roce 1914 a z nové moderní nadstandardně vybavené přístavby. Hotel splňuje svou kvalitou ubytování a profesionálními službami požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Nachází se v Královéhradeckém kraji v klidné části historického centra města Náchoda.Komplex je ideální pro pořádání firemních,společenských a kulturních akcí,pro rodinnou dovolenou či ubytování jednotlivců.
Ubytování: Celková kapacita hotelu je 125 lůžek s možností dalších přistýlek. 20 dvoulužkových pokojů typu superior, 33 dvoulůžkových pokojů , 1 jednolůžkový pokoj,2 imobilní pokoje, 1 Standart suite + 1 Prezidentský suite. Všechny pokoje jsou stylově vybaveny koupelnou s vanou či sprchovým koutem,WC,minibarem,trezorem,kabelovou televizí,telefonem s přímou volbou,přípojkou na internet,pokoje typu Superior jsou navíc vybaveny klimatizací s výhledem na starobylou část města Náchoda. Tzv.Prezidentský suite uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky jak svým vybavením včetně pracovny tak svým prostorem a komfortním inerierem. Zde byl mimo jiné ubytován v květnu 1925 první prezident Československé republiky T.G.Masaryk,několikrát těchto prostor využil I první prezident České republiky Václav Havel s chotí Dagmarou.
Stravování: Ve stylové nekuřácké restauraci s kapacitou 100 míst Vám bude nabídnuta široká škála jídel a nápojů včetně specialit domácí i zahraniční kuchyně a vegetariánských jídel . Veškerý sortiment studených a teplých nápojů, zákusků, moučníků a zmrzlin Vám nabídne Dannyho kavárna s kapacitou 70 míst, která je otevřena denně v době od 7 do 22 hodin. Zde jsou pravidelně konány hudební produkce.Vinárnu lze využít při pořádání různých firemních akcí,večírků,školení a rautů. Má vlastní sociální a obslužné zázemí.Přijemné posezení včetně občerstvení Vám rovněž nabídne noční Blues bar s kapacitou 50 míst.
Sport: Udržované cyklotrasy, městské koupaliště.
Zábava: Pravidelné taneční večery a hudební vystoupení, hotelový Blues Bar otevřen 6 dní v týdnu.
Služby: Komplex Hotelu U Beránka a Městského divadla Dr.Josefa Čížka nabízí ubytování a stravování jak skupin tak jednotlivců včetně rodin s dětmi.Skupinám zajistíme pobytový program i s průvodcem v regionu. Komplex hotelu a divadla je ideálně vybaven pro kongresovou turistiku,různé společenské, kulturní a firemní akce ,různá obchodní jednání,rauty, bankety včetně gastro servisu na míru.Doplňkem každé pořádané akce se mohou stát výlety do okolí.Možnost parkování osobních aut a autobusů před hotelem. Zajistíme pro Vás prohlídku výrobních prostor domovského Pivovaru Náchod a.s. – pro skupiny od 10 osob. Exkurzi lze zakončit ochutnávkou piv ve stylovém prostředí vagónu z první republiky, či příjemným posezením v moderním návštěvnickém centru, které má kapacitu 120 míst. Kromě ochutnávky točeného a lahvového piva nabízíme (po předchozí dohodě) studenou či teplou kuchyni, včetně krajových specialit.
Doprava a parkování: Parkování před hotelem nebo v hotelové garáži.

Rezervace