Pension - kat.č. 2544
 
Karlovy Vary
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Dvoupatrový penzion bez výtahu v Karlových Varech, v části Bohatice. Do centra a lázní je to necelé 3 km.
Ubytování: Penzion poskytuje lůžka s antialergickými polštáři a přikrývkami ve dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou se sprchou a toaletou. Na požádání je možné poskytnout dvoulůžkový pokoj jako jednolůžkový. Na pokojích je kuchyňská linka a základní kuchyňské nádobí k přípravě jednoduchých teplých i studených jídel a nápojů, chladnička, kávovar, elektrická plotýnka, rádio s budíkem, venkovní žaluzie, bezpečnostní řetízek a kukátko ve dveřích, SAT-televize.
Stravování: Na pokojích je kuchyňský kout. V budově penzionu se nachází také prodejna potravin Večerka a ve vzdálenosti 30 metrů naleznete samoobsluhu.
Sport: GOLF!!! - 4 golfová hřiště ve vzdálenosti do 10 km, tenis, squash, výlety za historickými památkami a do přírody, cyklistika, turistika
Zábava: velká nabíka relaxačních a lázeňských procedur v historických Alžbětiných lázních.
Služby: Na vybraných pokojích možnost připojení na internet (na vyžádání). Na vyžádání také nekuřácké pokoje. Bezplatné zapůjčení dětské postýlky i dětské židličk. Možnost praní a žehlení. Úschovna kol, lodí. Telefonní automat na mince v hale u recepce. Bezplatné zapůjčení vysoušeče vlasů. Prodej jízdenek na MHD (dospělí 10,- Kč děti 5,- Kč).
Doprava a parkování: Parkování aut v uzavřené části dvora (za úplatu). Garáž k dispozici

Rezervace