Pension - kat.č. 2549
 
Trutnov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Jedná se o zcela zrekonstruovaný objekt v roce 2004, kde byl zachován původní vnější ráz horské chalupy. Interiér penzionu je zcela moderně řešen a ubytovací část se nachází v patře.
Ubytování: Celková kapacita penzionu je bez přistýlek pro 24 osob. Jsou zde 2 apartmány se samostatnými kuchyňkami a sociálním zařízením (WC, sprchový kout a umyvadlo). Každý apartmán má 4 lůžka s možností přistýlky. Dále se zde nachází 2 studia s kuchyňským koutem a sociálním zařízením (WC, sprchový kout a umyvadlo). Každé studio má 3 lůžka s možností přistýlek. Pro jednotlivé klienty máme i jednolůžkový pokoj se sociálním zázemím (WC, sprchový kout a umyvadlo) s možností přistýlky. Všechny apartmány a studia jsou vybaveny televizí se satelitem a rádiem. Dále jsou zde pro méně náročné klienty dva čtyřlůžkové podkrovní pokoje s vlastním WC a umyvadlem, avšak se společným sprchovým koutem.
Stravování: Můžete využít nabídky snídaní či polopenze za příplatek. Apartmány a studia jsou však zároveň vybaveny vlastní kuchyní či kuchyňským koutem.
Sport: Turistika, cykloturistika, přírodní koupaliště, volejbalové a fotbalové hřiště. Možnost výletů do památného města Krzezsow - klášter. Turistické stezky do teplických skal, Adršpachu, Jestřebích hor, cesta bratří Čapků do Krkonoš. Prohlídky vojenských bunkrů a jízda na koni.
Zábava: K dispozici je velká společenská místnost se šipkami a pimpongovým stolem, dětský koutek, bar. Venkovní zahrada s krbem a udírnou.
Služby: V místě je obchod se smíšeným zbožím. Zdravotní ošetření v Trutnově.
Doprava a parkování: Doprava autem - Trutnov a dále 8 km směr Adršpach. Parkoviště vedle penzionu. Vlakem přímo do Petříkovic nebo autobusem do Trutnova a dále přestup na bus nebo vlak.

Rezervace