Hotel - kat.č. 2569
 
Slavonice
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel naleznete v překrásném renesančním městě Slavonice. Přijměte tedy naše pozvání a nechte se hýčkat atmosférou místa a načerpejte zde energii, jejíž přítomnost můžete cítit na každém svém kroku.
Ubytování: Ubytování o celkové kapacitě 41 lůžek s možností dalších osmnácti lůžek ve formě přistýlky. Celkem 19 jedno až čtyřlůžkových pokojů s přistýlkami. Kompletní sociální zařízení u každého pokoje. Televizor a telefon jsou na pokoji. ISDN linka na každém pokoji.
Stravování: Restaurace s celodenním provozem s tuzemskou i mezinárodní kuchyní. Celková kapacita 100 míst, v letních měsících předzahrádka s kapacitou 100 míst přímo na náměstí. Možnost stravování formou polopenze a plné penze.
Sport: Vyznačené cyklo a turistické trasy. Veřejné golfové hřiště v Nové Bystřici. Jízdy na koních, vyjížďky do přírody, výuka jezdectví. Přírodní koupaliště, míčové hry, možnost pronajmutí fotbalového hřiště, tenisových kurtů a tělocvičny za poplatek. Vyhlídkové lety v Jindřichově Hradci a Rakousku.
Zábava: Každoročně se opakující akce: Slavonický jarmark (září), jízda parních vlaků (konec července), Slavnosti Trojmezí (hudební a divadelní festival v prvním srpnovém týdnu). Muzeum samorostů, Přírodní park Česká Kanada, Grasselova stezka, Pevnostní areál Slavonice z let 1935 - 1945
Služby: Uzamčené parkování, půjčovna a úschovna kol, možnost školení. Kompletně zajišťujeme různé rodinné oslavy, svatby, promoce, včetně hudby.
Doprava a parkování: Doprava po vlastní ose - Praha, Jihlava, Třešť, Telč, Dačice, Slavonice Pravidelná autobusová doprava Praha - Dačice - Slavonice; Brno - Jihlava - Dačice - Slavonice

Rezervace