Hotel - kat.č. 2611
 
Loučná pod Klínovcem
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Čtyřhvězdičkový hotel, který prošel v roce 2000 náročnou a citlivou rekonstrukcí, respektuje současné trendy moderního hotelnictví. Hotel nabízí svým hostům kvalitní servis a příjemné prostředí. Ideální poloha hotelu společně s jeho vnitřním vybavením řadí hotel mezi nejvýznamnější a nejkvalitnější poskytovatele ubytovacích, stravovacích a ostatních rekreačních služeb. Hotelový management si klade za svůj nejvyšší cíl poskytovat Vám během pobytu příjemnou atmosféru, kvalitní kuchyni a servis, být Vaším společníkem odpočinku a zábavy, a to v kteroukoliv roční dobu.
Ubytování: Ceny za ubytování jsou za celý pokoj,nikoliv za osobu!!!Nabízíme nadstandardní ubytování v této skladbě: 3 x apartmá (obývací pokoj, 2 x ložnice - dvě lůžka 20 x suita (obývací pokoj s přistýlkou, ložnice - dvě lůžka) 5 x jednolůžkový pokoj s přistýlkou Ke standardnímu vybavení patří mimo jiné vlastní koupelna, WC, televizor se satelitním signálem, radiobudík, telefon s přímou volbou, přípojka pro PC do hotelové sítě a minibar. <
Stravování: Hotel disponuje restaurací cca pro 60 osob,kde si můžete vybrat z bohaté nabídky jídel.V prostorách hotelu je možné organizovat rauty, bankety, společenské akce, barbecue, ale také třeba posezení u ohně s opékáním špekáčků.
Jídelna (nekuřácká) - 30 míst Zde jsou podávány snídaně formou bufetu v době od 7.30 do 10.00. Dále slouží pro běžné stravování hotelových hostů i příchozích.
Restaurace s tanečním parketem - 60 míst Tento provoz s nádherným výhledem na panorama Krušných hor slouží k celodennímu stravování, pořádání kulturních, společenských akcí či firemních seminářů. Na jídelním lístku najdete speciality domácí i mezinárodní kuchyně a širokou nabídku nápojů včetně značkových a archivních vín. Příjemné prostředí dokresluje kvalitní obsluha.
Lobby bar K posezení u skleničky kvalitního koňaku nebo jen šálku kvalitní kávy či čaje můžete využít lobby bar, který vám rovněž nabízí široký sortiment dalších nápojů jako whisky, koktejly a různé nealkoholické nápoje.
Letní terasa s grilem je umístěna přímo u restaurace a její součástí jsou dřevěné lavice, stoly a otevřené ohniště. Jistě ji ocení příznivci posezení na čerstvém vzduchu v letních měsících. Pro romantičtější povahy můžeme nabídnout posezení u ohniště v zadní části hotelu kousek od lesa.
Sport: Přímo u hotelu je osvětlené hřiště s umělým povrchem na tenis, odbíjenou či nohejbal a hřiště minigolfu, je možno vypůjčit si jízdní kola
Zábava: Pro chvíle aktivního odpočinku slouží moderní krytý relaxační bazén s vodopádem, perličkou, vodním hřibem a masážními tryskami. Dále zde hosté mohou využít kondičního koutku, sauny a následně posedět a občerstvit se u baru. Přímo u hotelu je osvětlené hřiště s umělým povrchem na tenis, odbíjenou či nohejbal a hřiště minigolfu, je možno vypůjčit si jízdní kola, v bezprostřední blízkosti hotelu i lyžařské vybavení. Hotel leží u Skiareálu Klínovec Sever. Nově (od ledna 2003) rozšiřuje náš hotel nabídku služeb o solárium.
Služby: Kapacita a technické zázemí hotelu umožňuje pořádání různých incentivních akcí a seminářů. K technickému vybavení patří kvalitní projekční technika, možnost připojení na videookruh a k internetu.
Zasedací místnost - 14 + 8 míst
Konferenční místnost (úpravou restaurace) - 60 míst

Rezervace