Pension - kat.č. 2615
 
TŘEBOŇ
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Penzion je pro Vás, návštěvníky Třeboňska připraven vytvořit pohodu, klid a nerušené zázemí pro Vaše turistické, sportovní i kulturní vyžití a stejně tak přispět k příjemnému rekondičnímu či lázeňskému pobytu.
Přístup k recepci je z hlavní ulice, vlastní parkoviště s omezenou kapacitou je ze zadní strany domu, v penzionu je osobní výtah, možnost platby platebními kartami a úschovy cenností v trezoru na recepci.
Ubytování: Ubytování je převážně ve dvoulůžkových pokojích v prvém a druhém podlaží domu s různým stupněm komfortu vybavení jednotlivých pokojů. V každém podlaží je devět pokojů, v prvém podlaží je sedm pokojů dvoulůžkových, jeden pokoj s vybavením pro invalidu a jeden pokoj jednolůžkový, ve druhém podlaží pak osm pokojů dvoulůžkových a jeden pokoj jednolůžkový. Základní vybavení zahrnuje: nábytek v provedení dýha buk (postele, noční stolky, šatní stěny s botníkem, šatní skříně, konf.stolek, křesílka, psací stolek se židlí, poličky), TV přijímač (ve větších pokojích obrazovka 55 cm), telefon, minichladnička, standardně provedená koupelna s koupelnovými doplňky.
Stravování: V přízemí je restaurační zařízení kde lze dohodnout snídaně, ev. další stravu
Sport: turistika, cykloturistika, plavání -vodní sporty,aerobic v přírodě,tenis,jízdy na koních.
Zábava: Cyklistická naučná stezka Okolo Třeboně – 39 km, 22 zastávek Stezka vytváří okruh v lesnaté a rybničnaté krajině východně od Třeboně. Trasa je vedena po málo frekventovaných asfaltových silnicích III. Třídy a zčásti po lesních cestách a hrázích rybníků. Stezka začíná na hrázi rybníka Svět a pokračuje po hrázi rybníka Opatovického. Dále vede trasa k rašeliništi Spálená borkovna, kde se těží rašelina pro potřebu lázní. Odtud směřuje lesní cestou k myslivně Barbora, aby posléze přetnula Zlatou stoku a zamířila k hrázi mezi rybníky Nový a Starý Kanclíř a dále k obci Lutová (zde protíná spojku s dálkovou cyklotrasou Praha – Vídeň), Stříbřec a Stará Hlína. Cestou protíná tok Nové řeky, k níž jezdívala rybařit Ema Destinnová, a míjí rybníky Vyšehrad a Starý a Nový Vdovec. Po hrázi rybníka Vítek míří k největšímu rybníku Rožmberku a kolem Nové Hlíny se vrací směrem k Třeboni.
Služby: Přímo v budově je půjčovna a úschovna kol,kadeřnictví,v restauraci internet.Na základě vašeho zájmu a po předchozí domluvě lze zabezpečit pro milovníky koní vyjížďky na koních, pro opravdové sportovní vyžití pronájem sportovní haly pro tyto sporty: odbíjená (3 kurty), nohejbal, házená, florbal, korfbal, stolní tenis, halová kopaná, sálová kopaná a mimo haly také travnaté hřiště pro kopanou.

Doprava a parkování: Auto-vlastní parkoviště, Autobus-500m od zastávky, vlak- 800m od hl.nádraží.

Rezervace