Hotel - kat.č. 2624
 
Lipno nad Vltavou
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Nově otevřený hotel-penzion s celoročním provozem leží v překrásné přírodě přímo u Lipenské přehrady. Jeho ideální poloha v nejmalebnějším koutu Jižních Čech vybízí k příjemnému odpočinku, ale i k prožití aktivní dovolené v kterémkoliv ročním období. Rodinná atmosféra ještě více dotváří oázu klidu a pohody, daleko od všedních starostí a problémů. Pokud však zatoužíte přeci jenom po zábavě, sportovních zážitcích či po poznání historie, nabídne Vám okolí širokou paletu trávení volného času.
Ubytování: Nově postavený volně stojící čtyřpodlažní objekt na kraji lesa připomínající svým tvarem loď nabízí ubytování maximálně 42 hostům v 18-ti pokojích. Všechny pokoje jsou prosvětleny velkými okny a zařízeny s pověstným italským šarmem v jemných pastelových barvách. Téměř všechny pak mají nádherné výhledy na hladinu Lipenské přehrady či na zalesněné okolí a louky. K atraktivitě pokojů přispívají i nadstandardně rozměrné terasy či balkóny (cca 15 m2). K dispozici je na pokojích vždy sprcha, WC, barevný televizor se satelitním příjmem a telefon. Úklid je zajišťován denně.
Stravování: V přízemí se nachází restaurace s kapacitou cca 60 míst, která je v létě ještě rozšířena o velkou venkovní předzahrádku pod pergolou nabízející především italskou kuchyni, pizzu přímo z pece na dřevo a před hostem připravované grilované speciality. Hosté si mohou vybrat formu stravování během svého pobytu. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou švédského stolu, ale je možné si objednat též stravování formou polopenze či plné penze (výběr ze tří jídel). K dispozici je též salónek (společenská místnost) pro konání různých firemních akcí s kapacitou 40 osob.
Zábava: Lipenská přehrada či aquapark téměř u hotelu uspokojí milovníky letních vodních radovánek, lyžařský areál Kramolín vyznavače zimních sportů, množství zajímavých míst, historických památek a značených tras turisty a nadšence cykloturistiky
GOLF - 1 km od hotelu se nachází golfové hřiště YACHTING - 200 m od hotelu je možné využít jachetní přístav MARINA WINDSURFING, RYBAŘENÍ a ostatní vodní sporty AQUAPARK - 200 m od hotelu je Vám k dispozici krytý bazén, brouzdaliště, sauna, masáže PLÁŽE - slunění a koupání si můžete užívat na plážích Lipenské přehrady 200 m od hotelu TENIS - tenisové kurty budou sloužit již od jara přímo pod okny hotelu STOLNÍ TENIS - v areálu hotelu jsou k dispozici dva stoly
Služby: V hotelové recepci je možné využít těchto služeb: internet fax uložení cenných předmětů v trezoru prodej drobných upomínkových předmětů zapůjčení fénu atd.

Rezervace