Hotel - kat.č. 2658
 
Nový Hrozenkov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Stylový dřevěný horský hotel na hřebeni Javorníků ve výšce 960m n.m. z roku 1932. Krásný výhled na panorama Beskyd nebo na pohoří Malé Fatry a Kysuce. Klidné prostředí uprostřed horské přírody.
Ubytování: Kapacita 50 osob. 2-4 lůžkové pokoje turistické kategorie s umyvadlem s teplou vodou, soc.zařízení na patře. 3 lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením a TV
Stravování: Celodenně otevřená nekuřácká restaurace s nabídkou minutek i hotových jídel, mnoha valašských a slovenských specialit. Bar s velkým výběrem alkoholických i nealko nápojů, čepovaný Radegast, Plzeň, tmavý Kozel a Kofola. V létě v provozu venkovní zahrádka. Možnost objednání snídaní, polopenzí i plných penzí pro ubytované hosty.
Sport: Mnoho turistických tras přímo od hotelu, buď hřebenových nebo do několika údolí na moravskou nebo slovenskou stranu. Vyhledávané hřebenovky pro horská kola. U hotelu venkovní bazén a oplocené hřiště na tenis či míčové hry. V hotelu stolní tenis a fotbálek.
Služby: Ubytování, restaurace, sauna, venkovní bazén, hřiště, parkování přímo u hotelu. TV, telefon, fax,internet. V zimě možnost objednání dopravy sněžným skůtrem z parkoviště.
Doprava a parkování: Autem v létě přímo k hotelu, v zimě na parkoviště v sedle asi 900m od hotelu. Autobusem do Nový Hrozenkov - Vranča na konečnou v údolí cca. 3km od hotelu. Vlakem do stanice Nový Hrozenkov, asi 8km od hotelu. Možnost objednání dopravy od vlaku či autobusu k hotelu.

Rezervace