Hotel - kat.č. 2659
 
Vsetín
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Tento hotel nabízí celoroční ubytování v klidném prostředí v blízkosti centra města. Kapacita 250 l. Základní i nadstandardní vybavení. Možnost vaření.
Ubytování: Ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích od základního vybavení až po nadstandardní vybavení - na každém pokoji je lednice, umyvadlo, popř. el. vařič nebo plně vybavená kuch. linka, čímž se nabízí možnost vlastního vaření, dále pak pokoje s vlastním sociálním zařízením a přípojka pro TV
Stravování: Vlastní.Na přání zákazníka poskytujeme kontinentální snídaně. Možnost celodenního stravování v nedalekém okolí cca 77 m.
Sport: Využijte rozmanitost turistických tras nebo cyklotras hvězdicového typu za krásami Vsetínských, Vizovických či Hostýnských vrchů, Javorníků nebo Bílých Karpat. Zájemci si mohou jít zaplavat na přírodní koupaliště u městských lázní nebo využít krytého bazénu s tobogánem.
Zábava: V průběhu celého roku se můžete zúčastnit různých kulturních, společenských i sportovních akcí, stačí si jen vybrat z bohaté nabídky.
Služby: V hotelu je úschovna kol a lyží. Za poplatek ubytovaným půjčovna horských kol.V nedalekém okolí možnost kvalitních tenisových kurtů v zimním období vytápěná tenisová hala .
Doprava a parkování: Rychlá a snadná doprava vlakem, autobusem - vzdálenost od vlakového či autobusového nádraží je cca 500m. Parkování os.aut před hotelem.

Rezervace