Pension - kat.č. 2661
 
Nový Hrozenkov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Horský hotel se nachází na hřebeni Javorníků ve výšce 913 mn.m, v překrásné a čisté přírodě Valašska, na hranici Moravy a Slovenska. Skýtá nádherné výhledy na panorama českých a slovenských hor. v zimě jsme lyžařským centrem pro rozmanitost sjezdovek, v létě zase centrem aktivního odpočinku a vyhledávaným turistickým cílem.
Ubytování: Ubytování pro náročnější hosty v hlavní budově, která prošla kompletní rekonstrukcí. Pokoje většinou čtyřlůžkové s vlastním sociálním zařízením, televizorem, internetovou přípojkou. Dva tzv. rodinné apartmány, z toho jeden s vířivou vanou. Čtyři pokoje mezonetové (1. patro manželská postel, průchozí schody do 2. patra - dvě poslete + možnost přistýlky. Ubytování ve srubových chatkách, každá má čtyři pokoje, pro které je zde společné sociální zařízení.
Stravování: Ubytování poskytujeme včetně snídaně, ostatní jídlo není problém pořídit v restauraci, která funguje po celý den a určitě si vybere každý. Můžete si domluvit také polopenzi nebo celodenní penzi.
Sport: V létě u nás převažuje turistika, jízda na horských kolech, v současnosti i horské koloběžky. Můžete se u nás vykoupat vë dvou přilehlých bazénech, jeden je vyhřívaný a krytý. Kdo dá přednost přírodnímu koupání, zajede do Nového Hrozenkova na Balaton.
Služby: Můžete využít saunu, solarium, minitělocvičnu, bazén
Doprava a parkování: Automobilem: Vsetín - směr Velké Karlovice - v Novém Hrozenkově odbočit doprava - směr Vranča - konečná. Zde u semaforu (nepotřebujete žádná povolení, neplatíte žádné poplatky),počkáte na zelenou a jedete pořád nahoru až ke Kohútce, kde je parkoviště, které se neplatí.

Rezervace